ESPIONATGE
Política20/06/2013

CiU reclama la compareixença de Camacho i Zaragoza al Parlament per l'espionatge a la líder del PP

ERC s'obre a donar suport a la petició perquè "la ciutadania demana llum i transparència i el cas no es pot tancar en una carpeta per un acord entre les dues parts"

Roger Tugas

BarcelonaCiU no vol que el cas d'espionatge que va afectar la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, quedi en un no res arran del pacte entre la líder popular i Método 3, sobretot després que Xavier Martorell dimitís com a director general de Serveis Penitenciaris en quedar esquitxat per casos similars. És per això que ha sol·licitat la compareixença a la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament de Sánchez-Camacho i de l'exsecretari d'organització del PSC, José Zaragoza, presumptament implicat en la polèmica gravació, tot i que ell ho va negar.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I la petició tindrà segurament el suport d'ERC, ja que el seu secretari general adjunt, Lluís Salvadó, ha afirmat poc després que es fes pública la petició que "la ciutadania demana llum i transparència, i aquest cas no es pot tancar en una carpeta per un acord entre les dues parts". "Seria bo que es traslladés a la cambra catalana", ha defensat Salvadó.