Política27/08/2018

El marit de la dona agredida al Parc de la Ciutadella diu que l'agressor tenia motivacions polítiques

L'home diu que la seva esposa no té el nas trencat, però que està sedada

Ara

BarcelonaEl marit de la dona agredida aquest cap de setmana a Barcelona al Parc de la Ciutadella ha explicat aquest matí que desconeix si darrere d'aquesta agressió hi ha motivacions polítiques. "El que és evident és que va patir aquest atac per treure llaços grocs", ha dit en una intervenció a Antena 3. Una estona més tard, en declaracions a l'agència Efe, ha insistit que l'acció es va produir perquè retiraven la simbologia del parc i que "això és motivació política". Segons ha explicat l'home, en els primers informes fets a l'ambulància que va atendre la seva dona s'apuntava que tenia el nas trencat, però un cop va ser atesa a l'Hospital del Mar els metges van assegurar que no estava fracturat.

Cargando
No hay anuncios

Segons ha relatat l'home, dissabte el matrimoni passejava pel Parc de la Ciutadella de Barcelona i va retirar tres o quatre llaços d'aquella zona. En aquell moment, el presumpte agressor els va preguntar per què treien els llaços i, fins i tot, segons ha dit, va insultar la dona dient-li "estrangera de merda". "Primer li va donar un cop de puny a la cara, després n'hi va donar un altre i va començar a barallar-se amb ella. Jo no vaig poder separar-los i va haver de venir la gent a fer-ho", ha assegurat el marit.

En aquest sentit, l'home ha afirmat que la seva dona té problemes asmàtics i que en el moment dels fets va arribar a "témer per la seva vida" perquè, segons ha relatat, el presumpte agressor es va abalançar sobre ella i la va agafar pel coll. A hores d'ara, la dona està sedada i, segons el seu marit, aquest estat no li permet presentar una denúncia contra el presumpte autor de l'agressió.

Cargando
No hay anuncios

Tant el PP com Ciutadans han condemnat l'agressió de la dona. Aquest dilluns el partit taronja ha insistit en el fet que els llaços grocs han sigut el "detonant" dels fets. El marit de la dona agredida és militant de Ciutadans.