Política 20/05/2013

Miguel Ángel Rodríguez, l'exportaveu d'Aznar, nega que quadrupliqués la taxa d'alcohol

Demana perdó per l'accident, que va afectar tres cotxes al barri del Retiro, i assegura que s'ha fet càrrec, econòmicament, de tots els danys ocasionats

Efe
1 min
M.A.R., abraçat a Aznar, el dia que va jurar com a secretari d'estat de Comunicació, el 8 de maig de 1996 / EFE

MadridL'exportaveu del govern de José María d'Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, ha demanat perdó aquest dilluns per haver provocat l'accident de Madrid i haver donat positiu en el control d'alcoholèmia, però ha negat que quadrupliqués la taxa permesa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rodríguez ha fet aquestes declaracions als periodistes després de prestar declaració davant el titular del jutjat d'instrucció número 18 de Madrid, Ángel José Lera, en un judici ràpid per l'accident de trànsit en què es va veure implicat la matinada del 3 de maig al barri del Retiro, en què va envestir tres cotxes aparcats.

L'exportaveu popular ha assegurat que s'ha fet càrrec de tots els danys ocasionats als cotxes afectats, i s'ha mostrat sorprès per la repercussió social que ha tingut aquest succés. "No sabia que tenia, personalment, tanta rellevància social", ha dit Rodríguez. La premsa no ha pogut accedir al judici per decisió del jutge.

Miguel Ángel Rodríguez, periodista de professió, va ser portaveu del govern de José María Aznar entre el 1996 i el 1998.

stats