Política 25/09/2018

Barcelona commemorarà l'1-O amb unes jornades a la Model

Jaume Asens ha presentat avui les jornades, que han organitzat conjuntament l'Ajuntament de Barcelona i les entitats de la campanya 'Demà pots ser tu'

1 min
Una imatge del panòptic a l’interior de la Model a Barcelona, un dels espais que s’obriran als visitants dins del projecte temporal que s’inaugurarà al juliol, un cop es buidi la presó del tot.

Barcelona commemorarà la mobilització ciutadana de l'1 d'octubre de l'any passat amb unes jornades de reflexió i l'exposició '1 d'octubre i més. Barcelona, ciutat de drets', a l'antiga presó Model, a partir de dijous, 27 de setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les jornades culminaran l'1 d'octubre amb un acte en què intervindran l'alcaldessa Ada Colau; el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri; el catedràtic de dret constitucional de la Universitat de Sevilla Javier Pérez Royo, i el premi Nobel de la pau Adolfo Pérez Esquivel, mitjançant una videoconferència que presentarà l'actor Alberto San Juan.

El tinent d'alcaldia de Drets de la Ciutadania, Jaume Asens, ha presentat avui les jornades, que han organitzat conjuntament l'Ajuntament de Barcelona i les entitats de la campanya 'Demà pots ser tu', sense la participació de la Generalitat.

stats