Ingredients:
— 6 panets mini
— Formatge Petit Neu del Cadí
— 150 g de salmó fumat
— 1 branca d'anet
— El suc de mitja taronja o mandarina
— Oli d'oliva verge
Preparació:
— Talleu el salmó fumat a daus, o en tiretes.
— Poseu-lo en un bol, cobriu-lo amb oli i el suc de mitja taronja i afegiu-hi unes branquetes d'anet. Deixeu-ho reposar durant mitja hora.
— Talleu la part superior dels panets a manera de tapa i reserveu-ho. Traieu la molla de dins dels panets.
— Ompliu els panets amb el salmó fumat i marinat, deixant-ne lliure la part superior per acabar d'omplir-ho amb el formatge.
— Talleu el formatge a dauets. Aquest formatge es menja amb escorça, no cal treure-la. Continueu omplint els panets amb el formatge.
— Preescalfeu el forn a 180° C i introduïu-hi els panets. Poseu-los a la part alta del forn, amb el gratinador, perquè s'escalfin i es fongui el formatge. Poseu les tapes també a la mateixa safata del forn perquè s'escalfin una mica.
— En un parell de minuts, el formatge s'haurà fos i estarà calent. Vigileu el temps, perquè es poden cremar de seguida. Depenent del forn, trigarà més o menys.
— Traieu-los del forn. Decoreu-los amb branquetes d'anet i poseu-hi la tapa per sobre. Serviu-ho immediatament.
* Recepta elaborada per 'Chup Chup Chup Recetas'.