Especials16/04/2021

Gratén de carbassa amb camagrocs i formatge Urgèlia DOP

Ingredients

— 250 g de carbassa

— Formatge Urgèlia DOP

— 1 ceba petita

— 100 g de camagrocs (Cantharellus lutescens)

— 2 ous mitjans

— 100 ml de llet sencera

— Oli d'oliva verge extra

— Sal i pebre

— Nou moscada

Preparació:

— Tallem la ceba i la sofregim amb oli d'oliva.

— Hi afegim els bolets nets i tallats i els saltegem. Reservem.

— Mentrestant, en un recipient escalfem aigua amb sal i coem la carbassa a bastonets durant 10 minuts. Escorrem i reservem.

— Batem els ous amb la llet i hi afegim la nou moscada al gust.

— A una safata de forn posem la carbassa, salpebrem al gust i hi afegim els bolets. Cobrim amb la barreja d'ous i llet.

— Escampem el formatge Urgèlia ratllat i posem al forn preescalfat a 200 ºC.

— Quan estigui dauradet, el traiem i llestos!

Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas