Gratén de carbassa amb camagrocs i formatge Urgèlia DOP
Ingredients
— 250 g de carbassa
— Formatge Urgèlia DOP
— 1 ceba petita
— 100 g de camagrocs (Cantharellus lutescens)
— 2 ous mitjans
— 100 ml de llet sencera
— Oli d'oliva verge extra
— Sal i pebre
— Nou moscada
Preparació:
— Tallem la ceba i la sofregim amb oli d'oliva.
— Hi afegim els bolets nets i tallats i els saltegem. Reservem.
— Mentrestant, en un recipient escalfem aigua amb sal i coem la carbassa a bastonets durant 10 minuts. Escorrem i reservem.
— Batem els ous amb la llet i hi afegim la nou moscada al gust.
— A una safata de forn posem la carbassa, salpebrem al gust i hi afegim els bolets. Cobrim amb la barreja d'ous i llet.
— Escampem el formatge Urgèlia ratllat i posem al forn preescalfat a 200 ºC.
— Quan estigui dauradet, el traiem i llestos!
Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas