Cheesecake cremós de formatge Neu del Cadí
Ingredients:
— 500g de formatge Neu del Cadí
— 400g de Nata Fresca del Pirineu
— 200g de sucre
— 180g d'ous
— 15g de midó de blat de moro
— 1 magrana
— 200g de codonyat
Pel sable:
— 125g de Mantega Cadí DOP freda
— 160g de farina
— 120g de sucre
— 10g de llevat químic
— 3 rovells d'ou
— Un pessic de sal
Preparació:
— Triturem tots els ingredients conjuntament durant uns 5 minuts per tal d'aconseguir una textura fina.
— Protegim un motlle quadrat amb paper de forn i coem el pastís al forn a 180ºC durant mitja hora.
— Per fer el sable, arenem la mantega amb la farina fins aconseguir una textura sorrenca.
— Afegim el sucre amb el llevat i la sal i, finalment, els rovells d'ou. En fem una massa.
— L'estirem i la tallem al gust.
— Enfornem al forn, escalfat previament, a 190ºC durant 15 minuts.
— La deixem refredar sobre una safata.
— Tallem el pastís, l'acompanyem amb la sable i acabem amb magrana i codonyat.
Recepta elaborada per Ada Parellada.