Especials02/05/2021

Cheesecake cremós de formatge Neu del Cadí

Ingredients:

— 500g de formatge Neu del Cadí

— 400g de Nata Fresca del Pirineu

— 200g de sucre

— 180g d'ous

— 15g de midó de blat de moro

— 1 magrana

— 200g de codonyat

Pel sable:

— 125g de Mantega Cadí DOP freda

— 160g de farina

— 120g de sucre

— 10g de llevat químic

— 3 rovells d'ou

— Un pessic de sal

Preparació:

— Triturem tots els ingredients conjuntament durant uns 5 minuts per tal d'aconseguir una textura fina.

— Protegim un motlle quadrat amb paper de forn i coem el pastís al forn a 180ºC durant mitja hora.

— Per fer el sable, arenem la mantega amb la farina fins aconseguir una textura sorrenca.

— Afegim el sucre amb el llevat i la sal i, finalment, els rovells d'ou. En fem una massa.

— L'estirem i la tallem al gust.

— Enfornem al forn, escalfat previament, a 190ºC durant 15 minuts.

— La deixem refredar sobre una safata.

— Tallem el pastís, l'acompanyem amb la sable i acabem amb magrana i codonyat.

Recepta elaborada per Ada Parellada.