País Valencià 20/01/2016

Enric Morera prefereix que els diputats de Compromís s'integrin en el grup mixt

Europa Press
1 min
El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, creu que es trobarà la fórmula perquè Compromís tinga grup al Congrés. / @Cortsval

ValènciaEl president de les Corts Valencianes i coportaveu de Compromís, Enric Morera, considera que els quatre diputats de la coalició han d'anar al grup mixt del Congrés, on creu que tindrien més "visibilitat", tot i que ha destacat que la decisió l'adoptarà l'executiva de Compromís. El també líder del Bloc ha destacat que Compromís-Podem-És el Moment tenia "possibilitats reals d'aconseguir grup parlamentari propi" però que "una decisió arbitrària i política de la mesa" els ho ha negat.

Morera considera que, tal com està actualment el Reglament del Congrés, Compromís pot tenir "més visibilitat" en el grup mixt que en el de Podem, alhora que ha assegurat que "Compromís actuarà unit, com ha actuat sempre". Preguntat per què passarà si l'executiva de Compromís decideix el pas dels diputats al grup Podem, ha respost: "Això és impossible"; una opinió ben diferent de la donada per l'altra portaveu de la coalició, Mónica Oltra, qui ha obert la porta a la divisió de Compromís al Congrés.

stats