TdR 'boomer'

2 min
Dues persones fent una videotrucada.

Hola, bon dia, que pots parlar? Ah, no! Soc la Mariona Herèdia, sí, la meva mare et va enviar un e-mail, te’n recordes? Per si et podia entrevistar per al TdR. Vas dir que sí, que avui t’anava bé. Vull dir... Perdó… Va dir que sí, que li anava bé.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

La meva mare coneix la seva mare de la perruqueria, i és per això que van donar-me el seu telèfon. Què? Ah, de tu. Sí, sí. Què? TdR, és un TdR. Com? Es talla. No, no. No té res a veure amb TDH. TdR és treball de recerca. Vostè, com a escriptora i periodista, em podria donar el seu punt de vista sobre les fake news? Sí, sí. Ja sé que tothom l’entrevista a vostè. És que ningú més em contesta. Podem començar? Li he enviat un full de consentiment perquè me’l firmi. Que el firmi jo? Sí, sí. La meva mare té un llibre seu de Sant Jordi, sí, segur que puc imitar-li la firma, sí…

Molt bé. Sí, sí, mitja hora i prou. Cliqui l’enllaç que li he enviat. Enllaç. Una coseta en blau, subratllada. Eh? No veu res. Ha donat els permisos a la càmera? La càmera. La de gravar… Sí. Veu tres puntets a dalt a l’esquerra? Cliqui. No! Un moment. Li envio foto.

Ho veu? Sí. Cliqui. No, no! No pengi! Quina és la seva adreça de Gmail? Aha… No se la sap… Enviï'm un correu, vejam si la veig… No, no es penjarà! No, no. Vagi al botonet central… Sí, sí. Vostè em veu, perquè jo he donat permís a la càmera, però pel que sembla vostè no ho ha fet… No em sent? Es talla! Ah! Que ha anat al lavabo i no té cobertura… Sí, ja sento la cadena.

S’ha penjat? Esperi’s. Li envio un whatsapp. Ah, vostè me n’envia un altre. “No podem seguir, ha passat mitja hora i ja no tinc temps de res més”. Sí, d’acord, quedem un altre dia. Apunti-s’ho al Calendar. El Calendar!!! Sí, és un calendari… És igual, li envio una nota de veu! Ah, no. Nota de veu no, que no sap escoltar-les. Un whatsapp… Això.

Empar Moliner és escriptora
stats