GUERRILLA URBANA
Opinió21/10/2016

‘Like a gentleman’

Dos (o tres o quatre o cinc) en un = Servicio Continuo

Bibiana Ballbé
i Bibiana Ballbé

Ladys and gentlemen, en dono fe. A Barcelona ha nascut un nou temple. I és Servicio Continuo. Un local ultrasenyorial on es pot menjar i beure i/o beure i menjar fins a les tantes de la matinada. Únic en la seva espècie, saps quan hi entres però no quan –ni com– en sortiràs. I aquí la gràcia. I la motivació per tornar-hi.

Inscriu-te a la newsletter Ara ve NadalLes opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

(6 hores abans)

Cargando
No hay anuncios

Són les vuit del vespre d’un divendres set d’octubre. És fosc i comença a fer fred. La setmana ha sigut més intensa que l’anterior i menys que la que vindrà. Però les ganes de seguir la conversa en un ambient més distès, acollidor, íntim hi són. I el millor lloc per satisfer-les és, ens asseguren, a Diagonal 353.

Hi entrem sense presses ni rellotges. La il·luminació és càlida, les parets de color blau i hi ha molta presència del material més noble, el marbre. Seiem, observem. L’espai és a mig camí entre els pubs anglesos més selectes i les cocteleries d’aquí de tota la vida –comentem–. Quan tastem la carta, però, el nostre paladar acaba fent la volta al món.

Cargando
No hay anuncios

Els plats són internacionals amb tocs asiàtics, francesos i novaiorquesos

–combinacions mestres del xef Carlos Yáñez–. I la carta està dividida en tres: snacks, healthy i less healthy (amb picada d'ull inclosa). Personalment us diria que us decantéssiu pel dim sum vegà, la very wild salad i el bistec dry aged acompanyat de patates rosses, tot i que si opteu per qualsevol altra matèria segur que no us en penedireu. Tot té una pinta excel·lent.

Cargando
No hay anuncios

Halem i seguim amb els còctels. Clàssics i de màxima qualitat. A la conversa s’hi afegeixen Khaled Abbas, Francisco Boada i Nacho Alegre –que ens expliquen els orígens del local: de petits ja s’imaginaven parint un bar o un restaurant i, vint anys més tard, ho acabarien fent tot.

Van obrir al juliol i ja han sigut recomanats per Monocle, Plateselector o Time Out Barcelona. I al setembre, en col·laboració amb l’editorial Terranova, van acollir l’expo ZOO, de Carla Pérez-Vas i Albert Riera. La primera de moltes, asseguren tots tres. I seguim parlant, bevent, menjant. I allò que en el fons tots buscàvem: desafiar la línia espai-temps.

Cargando
No hay anuncios

Servicio Continuo

Diagonal, 353 (Barcelona)