King Kong Lady, cuina tropical amb productes d’aquí
Receptes d’Àsia, Àfrica i Sud-amèrica cuinades amb productes del Mediterrani. Aquesta és la nova proposta dels bessons Colombo
El lloc ja té força d’entrada. Pel que respira en general i, en concret, pel conjunt de coses que el conformen: l’interiorisme, la gent, la ubicació, l’energia, la carta. És un local amb carisma i personalitat. Aquella màgia que es té o no es té i que difícilment es pot impostar. Ve de la mà i l’ànima dels seus creadors: els bessons Colombo, que han reconvertit l’antic Elephant Crocodile Monkey d’Estanis Carenzo en l’actual i acabat d’inaugurar King Kong Lady.
El nom té el seu origen en un encreuament psicodèlic d’idees: una història personal d’un amic -sommelier del Noma- i un personatge d’una pel·li de Celentano. D’aquest accident feliç va néixer King Kong Lady, que curiosament sona totalment asiàtic, i la seva proposta gastronòmica iguala la imprevisibilitat del naixement del nom. Imagineu-vos una sopa tom yum tailandesa amb gambes de Palamós, o unes mandonguilles amb salsa de miso, o unes figues a la brasa amb saté. Doncs bé, aquest és el punt de partida de la fórmula gastronòmica del local: el primer restaurant de Barcelona que proposa cuina tradicional d’Àsia, Sud-amèrica i Àfrica però tot preparat i cuinat amb els millors productes mediterranis, portats del mercat cada dia.
Dumplings, curris, ostres, bolets, moniatos o crancs mutants. Aquests són els protagonistes d’una carta canviant que es va reinventant segons els productes de temporada. Situat a l’Hotel Casa Bonay i amb un cap enorme de King Kong presidint l’espai central, el local promet convertir-se en un dels llocs més canalles. Tal com ho són ja els altres cinc locals que els germans Colombo han parit a la capital.