Mèdia 12/12/2014

TVE prepara una graella nadalenca amb 15 programes especials

Ramón García, David Bustamante, Los Morancos, José Luis Moreno i 170 artistes, entre els protagonistes de la programació de La 1

Ara
3 min

BarcelonaTelevisió Espanyola transformarà completament la seva graella durant els dies de Nadal, amb una programació que inclourà fins a 15 emissions especials i la presència de més de 170 artistes. Ramón García i José Mota, que tornen a la televisió pública, seran dos dels protagonistes d'aquesta oferta nadalenca, en què també hi tindrà un paper destacat David Bustamante.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La programació especial de TVE arrencarà el 22 de desembre amb la transmissió de la rifa de Nadal, que anirà a càrrec de Sandra Daviú i Roberto Leal, conductors habituals d''España directo'. Aquella mateixa tarda s'estrenarà 'Fuera de clase', un format presentat per David Bustamante i protagonitzat per nens, "perquè la infància té un pes molt important en aquesta programació, dissenyada per viure-la en família", segons el cap de continguts de TVE, Francisco Díaz Ujados.

El dia 23 s'estrenarà una edició especial de 'MasterChef' –d'una sola entrega– que reunirà 12 concursants sortits de les tres temporades anteriors del programa, les dues d'adults i la infantil. El guanyador s'endurà 6.000 euros que es destinaran a l'ONG que esculli.

I l'endemà, per la Nit de Nadal, Ramón García conduirà l'especial 'Parte de tu vida', un programa que es traslladarà fins al Nadal del 2056, coincidint amb el centenari de la cadena i que "recorrerà programes, sèries i personatges mítics d'ara i de sempre", segons TVE. José María Íñigo, Mayra Gómez Kemp, Concha Velasco, Paloma Gómez Borrero, Espinete, Anne Igartiburu, Ana Obregón, Cayetana Guillén Cuervo, Mariló Montero o Inés Ballester seran algunes de les persones que passaran pel plató del programa, que inclourà també nombrosos actuacions musicals. A continuació d'aquest programa s'oferiran dos especials musicals destinats, respectivament a l''Antologia desordenada' de Joan Manuel Serrat i a David Bustamante i el seu últim disc, 'Vivir'.

La nit del 27 de desembre arribarà un clàssic d'aquestes dates, la vintena edició de la gala solidària 'Inocente, inocente', que per tercer any consecutiu s'emetrà a la televisió pública. Carolina Casado, Paula Vázquez –que també torna a TVE–, Juanma López Iturriaga i Juan y Medio presentaran aquest especial destinat a recollir fons per als nens malalts de càncer.

Mota i García per canviar d'any

La nit de Cap d'Any, José Mota presentarà 'España, un país de cuento', que farà un balanç del 2014 en clau d'humor. "El guió ens l'han donat fet aquest any a nivell polític, social i televisiu. Ha donat per molt", explicava aquest dijous l'humorista, que va detallar també que té més projectes a la televisió pública per al 2015. Mota donarà pas a les campanades, presentades des de la Puerta del Sol per Ramón García i Anne Igartiburu, i a continuació Eva González i Jaime Cantizano es posaran al capdavant de '¡Feliz 2015!', l'espai amb què La 1 donarà la benvinguda a l'any nou, que comptarà amb actuacions de Miguel Bosé, Fangoria, Melendi, Sergio Dalma o Pablo Alborán, entre altres.

Per la seva banda, La 2 dedicarà la nit de Cap d'Any a una edició especial de l'exitós programa musical 'Cachitos de hierro y cromo'.

La 1 també ha preparat una graella especial per a la nit de Reis. Després de transmetre la cavalcada de Madrid, amb Roberto Leal i Sandra Daviú, Los Morancos oferiran un especial d'humor titulat '¡Qué noche la de reyes'. A continuació s'emetrà 'Reyes y estrellas', un espai produït per José Luis Moreno i presentat per Mar Saura, Laura Sánchez, Carlos Lozano i Daniel Diges en què participaran joves artistes com Gemeliers, Dani Parreño, Samuel, Raúl el Balilla o María Parrado.

stats