Celebració
Mèdia TV 18/01/2024

TV3 reuneix Joel Joan i Jordi Sánchez en la gala del seu 40è aniversari

La televisió emet aquest divendres un especial comandat per Albert Om

2 min
El retrobament de Jordi Sánchez i Joel Joan serà un dels moments destacats de la celebració

BarcelonaFa 40 anys TV3 va iniciar les seves emissions regulars, una efemèride que la televisió vol celebrar amb bombo i platerets. A banda dels recordatoris que aquesta setmana s'han anat fent en espais com el Telenotícies, aquest divendres la televisió emetrà una gala commemorativa que tindrà Albert Om com a mestre de cerimònies. L'especial 40 anys i una nit, que arrencarà a les 22.05, tindrà retrobaments com el de Joel Joan i Jordi Sánchez, que enguany celebraran 25 anys de l'estrena de Plats bruts; Andreu Buenafuente, Jordi Évole i els Estopa; Rosa Andreu i Toni Soler; i Santi Millán i José Corbacho.

Albert Om, Jordi Évole i Andreu Buenafuente.
Biel Duran i Carlota Olcina.

També participaran en la gala actors que s'han fet grans davant la mirada dels espectadors de TV3, com ara Carlos Cuevas, que va començar la seva carrera televisiva amb Ventdelplà; Carlota Olcina, que va debutar amb Laura (la sèrie de Lloll Bertran) i que es va fer molt popular gràcies a El cor de la ciutat, o Biel Duran, que ha aparegut en sèries com Nissaga de poder, Temps de silenci o, més recentment, Com si fos ahir.

La gala, que durarà dues hores i mitja, es capbussarà en l'arxiu de TV3, recordant aquells programes, concursos i sèries pròpies que van marcar època i que són part dels records sentimentals de milers de catalans. De fet, l'especial també inclourà el testimoni de diverses persones a qui TV3 els ha canviat la vida i que voldran compartir les seves experiències.

Referent informatiu de Catalunya

L'especial també farà un homenatge als Telenotícies, un dels puntals de la cadena. A més de repassar algunes de les notícies més impactants de les darreres quatre dècades, també passaran pel plató presentadors històrics dels informatius com Enric Calpena, Mònica Huguet, Carles Francino, Àngels Barceló, Susanna Griso, Ramon Pellicer, Raquel Sans, Xavi Coral, Núria Solé i Imma Pedemonte. També es conversarà amb presentadors de programes informatius destacats de TV3 com Josep Cuní i Helena Garcia Melero, així com Mònica Terribas.

40 anys i una nit també jugarà amb la intel·ligència artificial. En col·laboració amb l'empresa Metropolitana i gràcies a la tecnologia deepfake, s’ha aconseguit recrear una situació televisiva amb un dels actors i humoristes més estimats del país com a protagonista.

stats