Enquesta 07/06/2023

Qui guanyarà la segona edició d''Eufòria'?

El 'talent show' de TV3 celebra aquest divendres la seva final

Les finalistes d''Eufòria'

Si en la primera edició d'Eufòria la guanyadora semblava decidida des de bon principi, amb la segona les coses no estan tan clares. El talent show de TV3 celebra aquest divendres la final de la seva segona temporada i la victòria es disputarà entre l'Alèxia, la Jim i la Carla. Qui creieu que en serà la guanyadora? La triomfadora s'endurà un contracte discogràfic i interpretarà la cançó de l'estiu al costat de Lildami.

La segona edició del concurs musical ha estat marcada pel talent femení i la final n'és un reflex. L'última gala serà íntegrament femenina després que el Tomàs, l'únic noi que quedava a la competició, fos eliminat en la segona semifinal. També va caure a la segona semifinal la Sofia, concursant especialitzada en actuacions arriscades.

En la final, l'Alèxia haurà de defensar la cançó Vestida de nit, de Sílvia Pérez Cruz. Per la seva banda, la Carla, amant del gènere musical, competirà interpretant Don't rain on my parade, tema de Funny Girl que va fer cèlebre Barbra Streisand. Finalment, la Jim cantarà I’m outta love, d'Anastasia.

Voteu la vostra favorita en l'enquesta!

stats