Televisió

Gemma Nierga també presentarà el programa '59 segundos' a La 1

La periodista continuarà al capdavant del 'Cafè d'idees' a La 2 i Ràdio 4

1 min
Gemma Nierga

BarcelonaEl canal La 1 de Televisió Espanyola recuperarà aquesta tardor el cèlebre programa setmanal 59 segundos, que es va emetre entre el 2004 i el 2012, amb Mamen Mendizábal, Ana Pastor i María Casado com a presentadores de les diferents etapes. En aquesta nova era la periodista Gemma Nierga serà l'encarregada de presentar el format, que té com a peculiaritat que els tertulians disposen de 59 segons per expressar les opinions sobre els temes de discussió, sobretot relacionats amb la política però també vinculats a altres qüestions d'actualitat. Nierga compaginarà aquesta feina amb el programa Cafè d'idees de La 2 i Ràdio 4, que capitaneja des de l'octubre del 2020.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'objectiu del 59 segundos és ocupar el prime time amb un programa dirigit a grans audiències, que combinarà els debats polítics i socials amb esquetxos humorístics, paròdies i entrevistes en directe. Com a novetat, el programa incorporarà eines com la realitat augmentada i, a més, comptarà cada setmana amb 150 persones de públic que participaran activament des del plató.

El programa, que serà produït en col·laboració amb Globomedia, s'emetrà des dels estudis de RTVE a Sant Cugat del Vallès. En una entrevista a l'ARA del setembre del 2023, Nierga deia que "TVE a Catalunya, des de fa dues o tres temporades, està tenint més presència" i posava com a exemple "el programa del Marc Giró, [que] ha funcionat extraordinàriament bé".

stats