Televisió

Carlos Latre vol recuperar l'esperit de 'Crónicas marcianas' per competir contra Pablo Motos

Telecinco estrena aquest dilluns 'Babylon show', la seva aposta per plantar cara a 'El hormiguero'

3 min
Carlos Latre a la presentació de 'Babylon Show'

BarcelonaLa batalla televisiva d'aquesta tardor es lliurarà en l'horari conegut com a access prime time, el que dona pas a la franja de màxima audiència. Durant anys, ha sigut el territori d'El hormiguero d'Antena 3, líder indiscutible d'aquest horari. Aquesta temporada, però, Telecinco i La 1 estan decidides a plantar cara a Pablo Motos, que fa 13 anys que va aterrar a Antena 3 amb el seu espai de varietats. La primera a provar sort és la cadena de Mediaset, que aquest dilluns estrena la seva gran aposta: Babylon show, un espai fet a mida per a Carlos Latre. D'aquesta manera, el canal es vol refer del mal regust de boca que li va quedar amb Cuentos chinos, de Jorge Javier Vázquez, el seu últim intent de fer-se un forat en l'acces prime time i un fracàs estrepitós que només va durar dues setmanes en emissió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons va explicar Latre en la presentació als mitjans, amb el seu nou programa vol recuperar parcialment l'esperit de Crónicas marcianas. "Jo vull viure el que vivia a Crónicas i altres grans formats: sabem el que farem però no com. Que hi hagi llibertat, com la que [Xavier] Sardà ens donava a Boris [Izaguirre], a mi i a tots els que érem allà", va assegurar. De fet, en la seva nova aventura televisiva, l'imitador comptarà amb el suport del seu descobridor i mentor: Sardà serà un dels col·laboradors de l'espai i, segons van detallar, exercirà com a conseller del presentador. "El pare professional de Carlos Latre portarà a terme la tasca de consigliere en moments puntuals de l'espai, fent ús de la màxima confiança que existeix entre els dos per aportar les seves valoracions i opinions personals sobre tot el que passi en el xou", diuen des de la cadena.

A l'hora de definir el nou programa, que s'emetrà de dilluns a divendres a partir de les 21.50 h, Telecinco es mostra una mica vague. "És un vibrant espectacle inspirat en la històrica i llegendària civilització babilònica en el qual les grans figures i l'actualitat compartiran protagonisme amb un ampli ventall de babilonis", diuen. El que sí que ha deixat clar la cadena és que hi haurà humor, a través de diferents esquetxos de Latre i diferents col·laboradors, i poca política. El conductor de Babylon show va refermar aquesta idea assegurant que són "apolítics i arreligiosos" i que s'ho prenen tot "amb distància i sentit de l'humor".

Marta Torné, col·laboradora

Durant la presentació, es va destacar el paper de l'equip de col·laboradors, que conté noms ja coneguts i nou talent, una de les prioritats del conductor de Babylon show. Entre les cares més populars del nou projecte de Telecinco hi figura Marta Torné. La presentadora d'Eufòria serà la confident de Latre i mostrarà la seva versió "més mordaç, sincera i audaç". Durant la presentació, la catalana va assegurar estar il·lusionada amb el nou programa i va argumentar que li recorda la mena d'espais que feia Jordi González, amb el qual va debutar a la televisió. "No pensava que tornaria a fer la tele que proposa Latre, que és la que jo feia amb el Jordi. Aquesta tele de no saber què passarà. Cal agrair que avui es facin aquestes apostes. Ens mereixem un programa així, fresc, divertit i nou. És un programa transversal amb la competència que hi ha, que és difícil", va remarcar.

L'equip del programa

Torné estarà acompanyada per un bon amic seu, el pintor i socialité Aldo Comas, que oferirà "la seva particular visió del món, de la vida i dels seus habitants a través de curioses actuacions plenes de positivitat i capaces de garantir sempre un somriure". També formaran part de l'equip de col·laboradors l'astròloga Esperanza García, l'estilista Josie i la humorista Paula Pua, que analitzarà els fenòmens virals de les xarxes socials. En l'apartat d'imitadors, Latre comptarà amb Xavi Espinosa i Leonor Lavado, amb els quals farà equip per fer el repàs a l'actualitat. Un dels col·laboradors més joves serà Walter Capdevila, que es va donar a conèixer com a reporter del ja desaparegut El circ de 8TV. Aquí també tornarà a sortir al carrer amb un micròfon i s'encarregarà de cobrir els esdeveniments més glamurosos.

Babylon show tindrà els seus propis personatges: Mari Carmen, la personal assistant de Latre, interpretada per Raúl Maro; Fabiolo, un pijo innocent a qui dona vida Rafa Maza, i Hortens-IA, una assistent virtual d'última generació que tindrà la veu de l'actor de doblatge i locutor Borja Sedano.

En cada emissió hi haurà un convidat diferent. L'encarregat d'obrir foc, i que, per tant, serà el padrí del programa, serà Luis de la Fuente, entrenador de la selecció espanyola masculina de futbol, que al juliol va guanyar l'Eurocopa a Alemanya.

stats