Audiències

Broncano guanya Motos a Catalunya i manté el tipus al conjunt de l'Estat

El nou programa de l'humorista va registrar un 13,8% de 'share' al Principat i un17,1% a tot Espanya

2 min
David Broncano en una imatge del primer programa

El primer assalt entre David Broncano i Pablo Motos no ha estat tan fàcil per a El hormiguero com s'esperava. L'humorista debutava aquest dilluns a La 1 amb La revuelta, una nova versió de La resistencia que fins ara feia a Movistar+ que té com a objectiu oferir una alternativa a El hormiguero de Pablo Motos, que s'emet a Antena 3 des de fa 18 temporades. Si bé aquest espai fa anys que és líder indiscutible de la seva franja horària, les dades d'audiència de dilluns indiquen que no està tot perdut per a La 1. Per començar, a Catalunya Broncano va aconseguir superar El hormiguero: La revuelta va registrar un 13,8% de share i 262.000 espectadors –és el quart programa més vist del dia, mentre que el programa de Pablo Motos va fer un 12,8% i 237.000 espectadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a les audiències al conjunt de l'Estat, a Broncano tampoc li ha anat malament. Va registrar una quota de pantalla del 17,1% i 2,1 milions d'espectadors, unes molt bones dades d'audiència per a la televisió pública i unes xifres més que decents si es compara amb les que va obtenir Motos, que van ser un 23% de quota de pantalla i 2,8 milions d'espectadors. Així doncs, tot i que la victòria d'El hormiguero és evident, no va arrasar com s'esperava.

El més damnificat del duel va ser Carlos Latre, el tercer en discòrdia. Des de fa un parell de setmanes, l'imitador està al capdavant de Babylon show, l'alternativa de Telecinco. Aquest dilluns l'espai registrava al conjunt de l'Estat un paupèrrim 3,1% de share, una xifra que està molt lluny de les esperances de la cadena.

Més enllà de les xifres, el primer assalt de dilluns va destacar per la tria de convidats dels respectius programes, totalment antagònica. Mentre que Motos va escollir portar Victòria Frederica, neboda del rei i coneguda exclusivament pels seus escàndols i activitat com a influencer, Broncano va entrevistar Aitor Francesena, campió del món de surf adaptat. Diagnosticat de glaucoma de nen, va perdre la visió de l'ull dret amb 14 anys arran de complicacions en una intervenció.

stats