Mèdia 03/11/2015

'Star Trek' tornarà el 2017 amb una nova sèrie

Ara
1 min
Star Treck

BarcelonaLa cadena nord-americana CBS prepara nous capítols de la sèrie 'Star Trek', que té previst estrenar el gener del 2017. La nova producció arribarà més de 50 anys després de l'estrena de la sèrie original, el 8 de setembre del 1966, i més d'una dècada després que s'acomiadés l'última seqüela que se n'havia rodat fins ara, 'Enterprise', que es va acabar als EUA el 13 de maig del 2005.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova sèrie, de la qual encara no s'ha anunciat el títol, s'estrenarà al canal principal de la CBS, però a partir de llavors s'emetrà només per internet, a través del servei de pagament de la mateixa cadena.

Segons la CBS, la nova sèrie "introduirà nous personatges" que buscaran "nous i imaginatius mons i civilitzacions", alhora que "explorarà els temes dramàtics contemporanis que han estat distintiu de la franquícia" des del seu inici. Per ara no se sa el nom de cap dels actors que hi participarà, però sí el del productor executiu, Alex Kurtzman, coguionista de les últimes dues pel·lícules de la saga.

stats