15/09/2024

'La Razón' revela que l'amnistia ja no li funciona al PP

2 min
Feijóo i Ayuso arriben a la manifestació contra l'amnistia

BarcelonaSi hi ha una cosa que m'agrada de La Razón és que té una manera de titular molt simple i honesta, sense les giragonses sintàctiques d'El Mundo, que obliguen a segones i terceres lectures. Expressen el que senten o el que saben i no hi posen pal·liatius ni atenuants per als seus lectors. Així, per exemple, l'endemà de la darrera investidura de Pedro Sánchez van titular resignadament: "Quatre anys més de Sánchez". No van voler sumar-se a la idea que seria un govern fràgil i curt en el temps. Ràpidament es van posar en el pitjor escenari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De la mateixa manera, aquest diumenge titulen: "El PP dona per esgotada l'amnistia i farà servir altres temes". Aquest titular, però, conté elevades dosis d'informació valuosa en l'interior. En primer lloc, és la constatació que l'oposició a l'amnistia ja no li dona més de si al PP, perquè fins i tot el seu electorat la dona per amortitzada. Va treure uns milers de persones al carrer a l'inici, però res més. De fet, les manifestacions davant de Ferraz, amb rosaris inclosos, van acabar sent un mem. I, en segon lloc, perquè Feijóo sap que no pot ser només el partit dels enfadats i que ha de poder vendre alguna cosa en positiu. En això cal donar la raó a Sánchez, que en moments d'inquietud sempre confia que el temps acabarà donant-li la raó i esbravant el tremendisme de l'oposició.

Enèsima entrevista a Page

El que no canvia mai, i ja s'ha convertit en un clàssic del periodisme, són les entrevistes d'El Mundo a Emiliano García-Page, especialista en fer creure a la dreta que algun dia encapçalarà una rebel·lió contra Sánchez al PSOE i en sortirà victoriós. "Els que creuen que no hi ha mar de fons al PSOE s'equivoquen", diu aquest diumenge. I així els lectors d'El Mundo reben la seva dosi diària de "Ara sí que sí que cau Sánchez"...

stats