Mèdia 19/11/2014

Ramón García torna a TVE per Cap d'Any, segons Vertele

També presentarà l'especial de la cadena pública per a la Nit de Nadal

Ara
2 min

BarcelonaVuit anys després d'haver presentat per última vegada les campanades de Cap d'Any a Televisió Espanyola, Ramon García tornarà a menjar-se el raïm davant les càmeres de la cadena pública el proper 31 de desembre. Segons avança el portal Vertele, el presentador basc tornarà puntualment a La 1 per fer-se càrrec d'aquest especial acompanyat d'Anne Igartiburu, amb qui ja havia format parella els anys 2005 i 2006 i que des de llavors acumula ja deu anys consecutius presentant les campanades.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

García –que va convertir en tot un símbol del Cap d'Any la capa que solia portar durant les campanades– va presentar aquest espai per primer cop el 1995, i després d'un any de descans hi va tornar el 1997, per quedar-s'hi ininterrompudament fins al 2006. Els dos anys següents es va menjar el raïm a Antena 3, i des de llavors havia deixat d'aparèixer per televisió l'última nit de l'any.

A banda de les campanades –que aniran precedides d'un espai d'humor protagonitzat per José Mota i que inclourà un retrobament amb el seu excopmany de Cruz y Raya, Juan Muñoz–, García presentarà també el programa especial de La 1 per a la Nit de Nadal, que es planteja com un viatge al 2056, l'any en què TVE celebrarà el seu centenari. El programa, titulat 'Parte de ti', recordarà "programes i personatges de TVE que ham marcat i segueixen marcant les vides" de molts ciutadans i que "divertirà a través diferents esquetxos amb referències al passat i al futur", explica la cadena. Aquest especial, que inclourà nombroses actuacions musicals, tindrà com a convidats moltes persones vinculades a la televisió pública, com Anne Igartiburu, Ana Obregón, Concha Velasco, José Mota, Cayetana Guillén Cuervo, María Casado, Mónica López, José María Iñigo, Mayra Gómez Kemp, Mariló Montero, Carlos Lozano, Paloma Lago, David Bustamante, Agustín Jiménez, Fernando Albizu o Nieves Álvarez.

Ramón García, actualment presentador de 'La tarde' de la cadena Cope, es va desvincular de TVE l'any 2004, però hi va tornar temporalment el 2012 per presentar el concurs '¿Conoces España?'.

stats