Mèdia 26/01/2014

'Pesadilla en la cocina' torna aquest dilluns a La Sexta

De fet, una de les novetats d'aquesta temporada és que creua l'Atlàntic per ressuscitar un restaurant de Miami

J.c.
1 min
'Pesadilla en la cocina' torna aquest dilluns  a La Sexta

BarcelonaDesprés de passar per Top Chef, en què buscava el millor cuiner d'Espanya, el xef Alberto Chicote torna dilluns a les tenebres dels establiments més bruts i més mal portats d'Espanya. Ho fa de la mà del programa que el va fer famós a tot l'Estat l'octubre del 2012: Pesadilla en la cocina, al prime time de La Sexta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova temporada del programa -la tercera- té el mateix objectiu que les dues anteriors: impedir que naufraguin bars i restaurants de tot tipus, instal·lats en qualsevol punt de la geografia espanyola. La dinàmica seguirà sent la mateixa. Cada episodi inclou una setmana de coaching amb el restaurant en qüestió i mostrarà les "reformes espectaculars" que Chicote aconsegueix en els restaurants.

De fet, una de les novetats d'aquesta temporada és que creua l'Atlàntic per ressuscitar un restaurant de Miami, que la seva propietària d'origen Cubà està portant a la ruïna. La segona novetat, que despertarà la curiositat dels seguidors més fidels del programa, és que l'equip del coaching show tornarà a locals que va intentar salvar en les primeres temporades. Als que queden oberts, ja que n'hi ha que no han aguantat oberts ni amb l'ajuda de Chicote. "Tenim un índex d'èxit del 80%", afirma el cuiner.

Als que creuen que el programa no mostra la realitat tal com és, Chicote els invita a passar pels diferents restaurants i comprovar els resultats. El cuiner manté actualment un ritme de treball frenètic, que qualifica d'"esgotador" però amb "recompensa".

stats