Mèdia 16/12/2015

Mor el promès de Michelle Dockery

John Dineen, promès de l’actriu de la sèrie 'Downton Abbey' va morir diumenge a causa de la ràpida expansió d’un estrany tipus de càncer

Joan Callarissa
1 min
Mor el promès de Michelle Dockery

BarcelonaEl promès de l’actriu de la sèrie Downton Abbey Michelle Dockery (34 anys) va morir diumenge a causa de la ràpida expansió d’un estrany tipus de càncer, del qual no s’ha concretat res més, segons explicaven ahir diversos mitjans d’arreu del món. El jove, anomenat John Dineen, tenia 34 anys i ha mort en un hospital de Cork, a Marymount, Irlanda, el país on va néixer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Dedicat al món financer, Dineen sortia amb la famosa actriu des de finals del 2013, quan els va presentar Allen Leach, amic en comú de la parella i company de repartiment d’ella en l’esmentada sèrie d’època, on fa el paper del xofer Tom Branson. Des de llavors, la relació va avançar a marxes forçades fins al punt que el mes de febrer d’enguany transcendia que la parella ja s’havia compromès.

Poc es podien imaginar en aquell moment que una notícia tan greu acabaria de cop amb els seus plans de casar-se. Amb menys d’un any, la parella ha passat de viure junta a abandonar ell el domicili -primer per tractar-se a Alemanya i després per tornar a Irlanda- i morir. La família d’ell ja ha agraït les mostres de suport i ha demanat respecte. Dockery, que estrena nova sèrie aquest 2016, hauria deixat els EUA fa uns dies per poder compartir amb ell els seus últims moments.

stats