20/06/2024

La misèria moral de Cristina Seguí i Javier Negre

1 min
Cristina Seguí en el programa de Javier Negre

BarcelonaEn alguna ocasió hem criticat com els mitjans d'ultradreta es dediquen a fabricar fake news per manipular la població, però aquests dies s'està celebrant un judici a València que va molt més enllà. La fundadora de Vox i activista ultra Cristina Seguí està sent jutjada per difondre un vídeo d'unes menors de Burjassot que van ser víctimes d'una violació grupal i afirmar que tot era un muntatge feminista. La justícia va demostrar que la violació havia sigut real i va condemnar els autors, però una de les nenes identificades al vídeo va patir bullying i assetjament, cosa que va "agreujar la simptomatologia per l'agressió sexual, que era molt concreta i severa –ha declarat la psicòloga–. Li van arruïnar la vida", ha conclòs.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Doncs bé, Seguí va participar en el canal de Javier Negre per explicar aquell cas, i aquest presumpte periodista va dir que les noies es mereixien "una hòstia" per haver-se inventat la violació, cosa que no era certa. Negre, per cert, ha despenjat aquest vídeo de les seves xarxes. En aquest cas ja no es tracta de difondre idees o discursos d'odi, sinó de destrossar la vida d'una menor per denunciar una presumpta conxorxa feminista. "Les feministes necessiten que hi hagi manades per seguir legitimant la malversació de diners públics", va dir Seguí en el programa de Negre. És difícil ajuntar tanta misèria moral en tan poques paraules.

Per cert, aquest dijous l'Audiència de València ha reobert la causa contra Mónica Oltra per suposadament haver encobert el seu exmarit en un cas d'abús sexual. Sabeu qui hi ha al darrere d'aquest cas i del recurs per a la reobertura? Doncs Cristina Seguí.

stats