Mèdia22/04/2018

‘MasterChef’ dedica la sisena edició a la cuina saludable

La 1 estrena avui la sisena edició d’un dels seus programes de més èxit, MasterChef. En aquesta nova temporada, el talent de gastronomia -que torna a comptar amb Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera com a jurat- se centrarà en la cuina saludable i la cuina d’aprofitament. Els 15 cuiners amateurs que participaran en aquesta edició han sigut escollits entre més de 23.000 aspirants que es van inscriure a les proves de selecció. Tots ells aspiren a un premi de 100.000 euros.

Inscriu-te a la newsletter La carrera per ser la millor sèrie de l'anyTotes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una de les novetats d’aquesta temporada seran les modificacions en les dinàmiques de funcionament. En aquesta ocasió, el jurat atorgarà avantatges i recompenses als millors concursants, uns premis que poden ser decisius perquè els aspirants a xef continuïn en el programa. A més, es canviaran algunes regles perquè els concursants s’enfrontin en duels i demostrin que dominen les tècniques culinàries que aprendran des de l’inici del concurs. Els resultats els valoraran els membres del jurat però també, ocasionalment, xefs convidats com Martín Berasategui, Ramón Freixa o Quique Dacosta.