Mèdia 28/09/2015

Kylie Minogue i l’actor Joshua Sasse, enamorats

Joan Callarissa
2 min
Kylie Minogue i l’actor Joshua Sasse, enamorats

BarcelonaLa cantant australiana Kylie Minogue (03), de 47 anys, està enamorada i no se n’amaga. Mentre que moltes celebrities fan veure que marxen de vacances soles i que sopen en restaurants de luxe sense ningú al costat... Minogue es deixa anar a les xarxes i no s’enfada quan pengen fotos d’ella a Instagram en les quals comparteix pla amb la seva nova conquesta: el jove actor britànic Joshua Sasse (01). Segons In Touch, la parella es va conèixer quan ella va rodar un cameo a la sèrie d’època en què apareix ell, Galavant. Allà s’hauria forjat una amistat que ha derivat en amor. A l’espera d’una confirmació oficial per part d’algun dels dos, ja hi ha fotos d’ells plegats passejant i també molts indicis que aquella amistat se l’ha emportat la necessitat de calor domèstic de què avisa la tardor.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb vint anys menys que ella, Sasse és conegut principalment al Regne Unit, on amb només 27 anys ja fa de protagonista de Galavant. També ha participat en altres ficcions televisives de renom. Però on debuta realment l’intèrpret és en la vida d’una famosa.

Per a la cantant, en canvi, Sasse no és el primer yogurín. L’artista ja va mantenir una llarga relació amb el català Andrés Velencoso, que té deu anys menys que ella. L’australiana i el de Tossa de Mar van estar junts durant cinc anys, fins al 2013. Aleshores el diari sensacionalista The Sun va anunciar la seva ruptura, que deixava el model català solter altra vegada i havent de donar moltes més explicacions a la premsa de les habituals.

La disbauxa de serotonina sacseja Minogue força més tard del que ho va fer en el cas de Velencoso, que va refer la seva vida amorosa ben aviat després de la ruptura. Tot i que van intentar evitar que la seva relació es visualitzés de seguida -per respecte a Minogue, deien els entesos-, Velencoso va començar molt aviat una relació amb l’actriu barcelonina Úrsula Corberó, que va participar del joc de dissimular fins fa ben poc.

Ara, però, és el torn de l’australiana, que no està disposada a negar-se el plaer d’explicar -o deixar que se sàpiga- que té un nòvio molt guapo i molt jove. Fins i tot, fent servir les llesques de pa (02) que suposadament menja per esmorzar. Fa poc el llevat va voler que les bombolles agafessin forma de cor i Minogue no va poder evitar explicar-ho als seus seguidors d’Instagram. “És un senyal”, va escriure la madura de la relació.

stats