Mèdia 18/05/2015

Jude Law serà el primer Papa dels Estats Units en una sèrie de la HBO

à.g.
1 min
Jude Law serà el primer Papa dels Estats Units en una sèrie de la HBO

BarcelonaFumata blanca a les oficines de la HBO: Jude Law serà el Papa protagonista de la nova sèrie que prepara la productora, juntament amb Sky i Canal+, segons ha avançat el portal Deadline. The young Pope (El jove Papa) explicarà la història fictícia de Pius XIII, nascut Lenny Belardo i que aconsegueix ser el primer summe pontífex dels Estats Units. El personatge apareix com a poderós, complex i conflictiu, d’idees conservadores -que freguen a estones l’obscurantisme-, però ple de compassió pels dèbils. Les intrigues vaticanes faran que el seu papat sigui qualsevol cosa menys plàcida.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La sèrie estarà dirigida per Paolo Sorrentino, el responsable del film La gran bellesa, Oscar a la millor pel·lícula en llengua estrangera l’any passat. El rodatge -la primera sèrie per a aquest aclamat director- començarà a Itàlia aquest estiu i s’allargarà fins entrat el 2016. També es filmaran escenes als Estats Units, Àfrica i Puerto Rico. L’estrena està prevista per a la tardor.

Per a Sorrentino, aquests són alguns dels temes de la sèrie: “Els signes evidents de l’existència de Déu, els signes evidents de l’absència de Déu, com pots buscar i perdre la fe, i la grandesa de la santedat, tan gran que pot resultar insuportable quan lluites contra depèn quines temptacions”.

Jude Law (Londres, 1972) va saltar a la fama amb el seu paper a El talent de Mr. Ripley, que li va valer una nominació a millor actor secundari. La nominació a actor principal li va arribar per un altre film dirigit per Anthony Minghella: Cold mountain. També és conegut per haver interpretat el Watson dels dos films més recents sobre Sherlock Holmes.

stats