Mèdia 02/02/2022

Jeff Zucker dimiteix com a president de la CNN

Ha presentat la seva renúncia després d'haver ocultat una relació amb una companya de feina

ARA
1 min
Jeff Zucker

El president de CNN Worldwide, Jeff Zucker, ha anunciat avui la seva dimissió amb efecte immediat. En l'anunci, Zucker ha admès haver mantingut una relació consensuada amb una companya de feina de la qual no va informar l'empresa, com hauria d'haver fet.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Zucker ha explicat que se li va demanar la informació sobre la relació en el marc de la investigació del cas de Chris Cuomo, el periodista que va ser acomiadat de la cadena a finals del 2021 després que uns documents revelessin que havia ajudat el seu germà, Andrew Cuomo, a defensar-se de les acusacions d'assetjament sexual que li van costar el càrrec de governador de Nova York. "Com a part de la investigació sobre Chris Cuomo a la CNN, em van preguntar sobre una relació consensuada amb una col·lega propera, algú amb qui he treballat durant més de vint anys. Vaig reconèixer que la relació havia evolucionat en els últims anys. Se'm va demanar que revelés quan havia començat, però no ho vaig fer. Em vaig equivocar. Com a resultat, avui renuncio", diu Zucker en un memoràndum distribuït als treballadors.

Poc després de presentar la renúncia, Jason Kilar, director executiu de WarnerMedia, casa matriu de la CNN, ha anunciat que l'havia acceptat. Kilar ha assegurat que l'empresa posarà en marxa un pla de lideratge intern.

stats