Mèdia 07/10/2014

El fill de Hulk Hogan, el primer home afectat pel ‘celebgate’

Joan Callarissa
1 min
El fill de Hulk Hogan, el primer home afectat pel ‘celebgate’

BarcelonaLes filtracions de fotos íntimes de famosos perpetrades per hackers -el conegut com a cas celebgate - arribaven ahir a la seva quarta entrega, en la qual hi ha hagut noves cares famoses afectades per la publicació a internet de fotos íntimes seves robades d’iCloud. Entre aquests nous afectats hi ha el primer home de la llista de celebrities que han patit el robatori dels hackers. És Nick Hogan (02), actor i fill de Hulk Hogan, un famós habitual dels reality shows dels EUA del qual, segons la web especialitzada TMZ, s’han penjat a internet fotos molt explícites, despullat i acompanyat de diverses dones.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Actrius, models i cantants

Entre les noves víctimes del nou capítol del celebgate, segons el Daily Mail, hi ha l’actriu Winona Ryder (03), la model de Victoria’s Secret Erin Heatherton (01) -coneguda per haver sigut nòvia de l’actor Leonardo DiCaprio-, l’actriu televisiva AnnaLynne McCord -recordada per la seva aparició a Beverly Hills -, la cantant Ingrid Michaelson, l’actriu indie Zoe Kazan i l’actriu Nina Dobrev, que apareix vestida a les imatges.

Les imatges s’han compartit de nou a la web 4Chan, el lloc en què va començar el cas. Mentrestant, la investigació per l’escàndol continua. L’FBI, previsiblement, tornarà a ampliar la seva investigació, com va fer en les altres onades de filtracions.

stats