Mèdia 25/11/2014

David Bustamante presentarà un programa diari amb nens a TVE durant les festes de Nadal

'Fuera de clase' s'emetrà cada tarda i comptarà amb un famós en cada edició

Ara
1 min

BarcelonaDavid Bustamante prepara el seu debut com a presentador de televisió. El cantant conduirà 'Fuera de clase', un nou format de Televisió Espanyola que ocuparà les tardes de La 1 durant les vacances de Nadal i en què estarà acompanyat cada dia per un grup de nens i un personatge famós.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'objectiu del programa és que els nens mostrin "la seva manera de veure el món" i les seves reaccions "fresques i inesperades" en "entorns reals", com ara "situacions quotidianes o entrevistes". "Bustamante posarà a prova els nens en situacions tan sorprenents com amables i en què la imaginació i la innocència dels petits jugarà un paper determinant", avança TVE.

El programa, produït per Boomerang, rebrà en cada edició la visita d'un personatge famós, com ara Chenoa, Jorge Lorenzo o els Gemeliers, que se sotmetran a les preguntes dels nens i els proposaran jocs i reptes.

Segons el portal Vertele, la intenció de la cadena és provar aquest nou format durant l'època nadalenca i, si funciona, mantenir-lo durant la temporada en substitució de 'T con T', que aquest divendres s'acomiada de la graella. De moment, la franja quedarà ocupada per cinema.

stats