Mèdia 23/06/2014

Es confirma l’idil·li ‘Pulp’ entre Thurman i Tarantino

J.c.
2 min

BarcelonaEl que a Canes tothom va intuir i sobre el que molts periodistes van indagar llavors s’ha confirmat ara per la via dels paparazzis. El director cinematogràfic Quentin Tarantino (01) -51 anys- i la seva musa, Uma Thurman (01) -44-, són parella i ja no dissimulen el seu amor. El diari Daily Mail els ha enxampat fent-se uns petons apassionats a fora d’un restaurant de Beverly Hills.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els rumors sobre aquest idil·li entre el director i la protagonista femenina de la reconeguda pel·lícula Pulp fiction van començar quan tots dos es mostraven molt afectuosos l’un amb l’altre durant l’última edició del Festival de Canes. Una evidència que va fer que molts periodistes estiressin el fil i descobrissin que compartien un xalet a la localitat francesa, en comptes d’estar cadascun en un hotel.

Des de llavors, els paparazzis encara no havien pogut aconseguir les instantànies que acreditaven les sospites. A més, l’ombra del dubte planava sobre la seva hipotètica relació, ja que ella en principi tenia -i oficialment encara té- parella: Thurman estava amb el financer Arpad Busson, pare de la seva filla Luna, de gairebé dos anys. A hores d’ara ni ell ni ella han dit que hagin trencat la seva relació.

Tot i l’espectacle mediàtic que va suposar el seu petó de després de dinar al restaurant, Tarantino i Thurman hi van arribar per separat. Intentant dissimular. Però ell no pot camuflar el que no és cap secret per al seu cercle més pròxim. Amics seus han explicat a la premsa que Tarantino està enamorat de l’actriu des que el 1994 van rodar plegats Pulp fiction.

Idil·lis acabats definitivament

D’altra banda, Marc Anthony (03) i Jennifer Lopez (02) ja estan divorciats legalment. Tot i que feien vides independents des del 2011, un jutjat de Los Angeles ha ratificat ara la separació. Després de set anys casats, les dues icones llatines als EUA van tenir dos fills i han tingut bona sintonia.

Recentment, la cantant va demanar consell a Anthony sobre la seva relació amb Casper Smart. El cantant li va desaconsellar seguir endavant pel bé dels petits, ja que Casper era una mala influència a l’hora de criar els dos nens.

stats