Mèdia 23/03/2015

Chicote torna diumenge a La Sexta amb un nou programa

Buscarà les causes que fan variar els preus dels aliments

Ara
1 min
El xef Alberto Chicote s'enfrontarà a nous reptes en la segona temporada del programa.

BarcelonaAlberto Chicote torna a La Sexta. Ho farà diumenge vinent, amb un programa vinculat a la gastronomia però que tindrà un plantejament totalment diferent dels dos espais que havia conduït fins ara, 'Pesadilla en la cocina' i 'Top chef'. El cuiner es posarà al capdavant d''El precio de los alimentos', un format en què intentarà descobrir les causes que provoquen variacions en el preu dels productes que consumim cada dia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Què té a veure el tsunami de l'Índic amb el preu de la vedella a Espanya? Paguem menys pel sucre gràcies al rei de Swazilàndia? El preu del pa depèn dels biocombustibles?". Aquestes són algunes de les preguntes que Chicote mirarà de respondre en aquest nou format, segons avança La Sexta en un vídeo promocional. Per fer-ho, el xef "recorrerà el món" a la recerca de lligams entre aquests fenòmens que, a priori, semblen totalment independents.

El nou programa s'estrenarà diumenge a les 21.30, la qual cosa fa preveure que 'Salvados' caurà de la graella com a mínim durant algunes setmanes. Paral·lelament, Chicote prepara també per a La Sexta el programa 'Pesadilla en el hotel', un format similar a 'Pesadilla en la cocina' en què intentarà salvar hotels al límit de la ruïna.

stats