Mèdia 08/04/2016

Aquest diumenge, el món RAR de Sofia Coppola

Sofia Coppola no s’ha deixat aixafar per la llosa pesant del cognom i s’ha consolidat com una cineasta amb personalitat pròpia. Uns dies després que s’hagi anunciat que prepara nova pel·lícula, el RAR li dedica aquest número

Ara
2 min
La portada del RAR d'aquest diumenge

BarcelonaEl cognom la delata: Sofia Coppola pertany a l’aristocràcia cinematogràfica de Hollywood. Malgrat la pressió i un molt ruïnós inici com a actriu a 'El padrí III', la petita de la nissaga Coppola s’ha convertit en una cineasta de prestigi amb títols com 'Les verges suïcides' (2000) o 'Lost in translation' (2003). Després de més de dos anys de silenci, Sofia Coppola prepara nou projecte: un 'remake' del western 'El seductor' (1971) protagonitzat per Clint Eastwood. Un bon moment perquè el RAR explori el seu univers creatiu, ple de moda, actors fetitxe i sabors sicilians.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre d’altres continguts, a la revista d’aquest diumenge hi trobareu:

  • A part de la seva faceta com a cineasta, al llarg de la seva carrera Sofia Coppola ha conreat una estreta relació amb el món de la moda. Ha sigut becària de Chanel, musa de Marc Jacobs i creativa de Dior. Laia Beltran enumera els set moments més 'fashion' de la cineasta.
  • Viatgem amb Xavier Moret als orígens de la família Corleone. Palaus i esglésies, gastronomia i vida de carrer, la petjada grega i la presència de l’Etna marquen les mil cares de Sicília.
  • Kirsten Dunst és l’actriu fetitxe de Sofia Coppola: va ser una de les seves 'verges suïcides' i la reina malbaratadora de 'Maria Antonieta'. Repassem la seva trajectòria.
  • A Sofia Coppola no li agrada gaire recordar la seva aparició a 'El Padrí III'. La contradiem per un moment per parlar d’una delícia culinària, els nyoquis, que ella esculpia acompanyada d’Andy Garcia en una tòrrida escena del film.
  • Sofia Coppola va escriure el guió de 'Lost in translation' pensant en Bill Murray. Abans de transformar-se en el lacònic Bob Harris del film, l’actor havia 'caçat fantasmes' i viscut un interminable 'dia de la marmota'. Ens capbussem en la biografia de Bill Murray.
  • Famosa abans de néixer, Sofia Coppola reflexiona sovint sobre la notorietat als seus films. Daniel Gamper es pregunta què és la fama en aquesta narcisista era de xarxes i 'selfies'.
stats