Els germans Àlex i David Pastor preparen una nova sèrie produïda per Mediapro

'The head' serà un 'thriller' sobre deu científics que descobreixen que un d'ells és un assassí

HETERODÒXIA FESTIVA
 01. Una parada del viatge al·lucinant de Holy motors. 02. Don Coscarelli va rebre la Màquina del Temps. 03. Els germans Àlex i David Pastor van presentar Los últimos días.
Ara
09/08/2017
1 min

BarcelonaEls germans David i Àlex Pastor s'encarreguen de desenvolupar 'The head', una nova sèrie coproduïda per la productora catalana Mediapro i la sueca Dramacorp. Segons ha informat Mediapro en un comunicat, els directors i guionistes catalans han començat a escriure els guions de la ficció, basada en una idea original de David Troncoso i que ha sigut seleccionada al fòrum internacional de coproduccions Séries Mania.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'The head' és un 'thriller' de supervivència que narrarà la història de deu científics que estan aïllats en una base al pol Sud i que descobreixen que entre ells hi ha un assassí. Aquest serà el segon projecte televisiu dels germans Pastor, que es van estrenar en aquest àmbit amb 'Incorporated', creada per ells mateixos, produïda entre altres per Matt Damon i Ben Affleck i estrenada al canal nord-americà SyFy el novembre de l'any passat, tot i que ja ha estat cancel·lada. Al cinema, han escrit i dirigit les pel·lícules 'Infectats' i 'Els últims dies'.

Amb aquest projecte, "Mediapro continua donant suport al desenvolupament de projectes originals amb l'objectiu de seguir expandint els seus continguts a escala internacional", diu la productora. La companyia treballa actualment en diverses sèries, com ara 'IOSI, el espía arrepentido', 'Stroke', 'The new Pope' -una seqüela de 'The young Pope'-, 'El fútbol no es así' o 'The Paradise'.

stats