Alemanya

Tres morts i dos ferits greus per una baralla familiar al sudoest d'Alemany

Els fets s'han produit a Lautlingen, a l'estat alemany de Baden-Württemberg

ARA
1 min
Els serveis d'emergència desplaçats a Lautlingen després dels fets, aquest diumenge

BarcelonaUn home armat ha matat dues persones i n'ha ferit greument dues més abans de suïcidar-se aquest diumenge a Lautlingen, un barri d'Albstadt, a l'estat alemany de Baden-Württemberg, segons la policia local de la localitat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

“Cap a les 12.30 hem rebut diverses trucades d'emergència perquè s'han sentit diversos trets a una casa de Lautlingen. Els companys que s'hi han desplaçat han trobat tres morts i dos ferits greus”, ha explicat el portaveu de la policia d'Albstadt. Les víctimes mortals són dues dones i un home, que es creu que és l'autor del crim.

“Encara hi ha molta policia sobre el terreny intentant esbrina qui ha estat implicat en el succés, quin ha estat el motiu i d'on surt l'arma utilitzada”, ha concretat el portaveu. A la zona s'hi han desplegat al voltant d'un centenar de serveis d'emergència i dos helicòpters de rescat.

Els fets han tingut lloc a una zona residencial de Lautlingen, prop d'una àrea de lleure amb parc i piscina, que ha quedat confinada durant una estona. La policia investiga el crim com un cas de violència familiar i assegura a la població que no existeix cap risc.

stats