La Girona dels germans Roca
Fa 10 anys El Celler de Can Roca es convertia en el millor restaurant del món segons The World's 50 Best Restaurants. Fa 10 anys també naixia el suplement de l'ARA Comarques Gironines. Per celebrar-ho, hem preparat durant mesos, de la mà dels germans Roca, Joan, Pitu i Jordi, un suplement d'autor dedicat a la transformació de la ciutat en la darrera dècada. Com a bons amfitrions, ens han obert les portes de La Fortalesa, l'antic castell de Sant Julià de Ramis que van llogar l'any passat i que es convertirà molt aviat en una peça més del seu univers. També ens parlen de la transformació gastronòmica, verda, esportiva i urbana de la ciutat. Però sense oblidar-se de l'essència i les companyes de viatge que fan viable l'excel·lència gastronòmica familiar: el matriarcat del Celler de Can Roca. Hem reunit la mare, Montserrat Fontané, amb les tres joves, encarregades de diferents negocis: Anna Payet, Encarna Tirado i Alejandra Rivas.