Hollywood

Whoopi Goldberg confessa haver escampat les cendres de la seva mare a Disneyland

L'actriu fingia esternuts per dipositar-les a poc a poc per tot el parc temàtic

Laura Minguella
1 min
Whoopi Goldberg en una imatge compartida per ella mateixa a Instagram

BarcelonaLa vida de l'actriu i presentadora novaiorquesa Whoopi Goldberg, coneguda per pel·lícules com Sister Act, està plena de moments surrealistes. La setmana passada confessava que va escampar les cendres de la seva mare, Emma Harris, per Disneyland, una acció prohibida a tots els parcs d'atraccions del món.

Goldberg, de 68 anys, va explicar al sofà del late night de Seth Meyers l'estret vincle que tenia amb la seva mare, que algun cop havia mencionat l'afecte que sentia pel parc temàtic de Disney. Quan Harris va morir, l'any 2010, la seva filla no s'ho va rumiar dues vegades i va decidir que les cendres de la seva mare descansarien al conegut com el lloc més feliç del món. Va començar escampant-les per l'atracció preferida de la mare, It's a small world i, per no aixecar sospites, va intentar dissimular fingint esternuts lentament: “Periòdicament, recollia una mica de cendres i feia atxum!”, va explicar. Després de cada esternut bromejava amb la resta de visitants com si no hagués passat res “Déu meu, aquest refredat empitjora cada dia més!”, els deia.

L'actriu, que el 2017 va ser nomenada Llegenda de Disney, va acabar confessant-ho tot als responsables del parc per assegurar-se que el que acabava de fer no fos perillós. A l'entrevista va advertir els espectadors: “Ningú hauria de fer-ho, d'acord? No ho feu”. És força comú entre els visitants dels parcs de Disney d'arreu del món intentar escampar les cendres dels seus éssers estimats, motiu pel qual està prohibit.

stats