Gent 14/07/2021

El presentador Ramón García es divorcia després de 24 anys

Segons la premsa del cor, ell i la seva dona han pres aquesta decisió de mutu acord

ARA
1 min
Patricia Cerezo i Ramón García en una imatge d'arxiu, el 2018

BarcelonaEl presentador Ramón García i Patricia Cerezo s'han divorciat. Segons la revista Semana i la revista ¡Hola!, el matrimoni se separa després de 24 anys plegats i dues filles en comú. La parella hauria signat el divorci el 13 de juliol i just ara es troben immersos en el trasllat per deixar la casa familiar que compartien a Pozuelo de Alarcón, a Madrid.

Tot i que la decisió és de fa uns mesos, havien seguit vivint junts sense comunicar la situació a ningú del seu entorn per evitar filtracions. El matrimoni està actuant amb molta cautela i discreció perquè no volen que el divorci, que hauria vingut derivat del desgast de la convivència, segons les mencionades revistes, perjudiqui les seves dues filles, Natalia i Verónica, de 17 i 14 anys, respectivament, i els estudis que estan cursant.

La portada de la revista 'Semana'

El presentador treballa actualment a Toledo, on grava de dilluns a divendres el seu programa En compañía, que s'emet només a través de la televisió de Castella-la Manxa. Es preveu que Cerezo, periodista de professió, passi l'estiu a Cadis. Amb 59 anys, Ramón García és una de les cares més conegudes de la petita pantalla a Espanya, ja que porta tres dècades fent funcions de presentador. Més enllà de fer de presentador a TVE de programes per al gran públic, García ha acompanyat els espectadors de TVE en moltes ocasions la nit del 31 de desembre.

stats