Cabaret Pop

De què van parlar Kate Middleton i Carlos Alcaraz?

La BBC revela la conversa que van mantenir la princesa de Gal·les i el tenista murcià després que ell guanyés Wimbledon (que no va ser de tenis)

3 min
Kate Middleton entregant el trofeu a Alcaraz

BarcelonaPer més que els pobres sempre ens imaginem que els lliuraments de premis són moments molt solemnes en els quals tot és molt formal i mesurat, la realitat és una altra. Sobretot quan els guardons els lliuren monarques. Això es nota molt en els premis Princesa d'Astúries, en els quals és molt evident que molts dels premiats són escriptors i cineastes del gust de Letícia, que utilitza la vetllada per parlar amb ells sobre coses que la nodreixen intel·lectualment, cosa que no li deu passar gaire en altres contextos en què li toca estar present… Estic segur que els deu demanar el mòbil i després hi conversa per WhatsApp amagada al WC de la Zarzuela quan li toca sopar amb les cunyades.

El mateix ha passat aquesta setmana amb la líder reial d'Europa, Kate Middleton, a qui li hauríem de perdonar el Brexit i regalar-li el lloc d'Ursula von der Leyen, perquè l'esposa de Guillem de Gal·les sí que és una dona de consens. Segons ha publicat la BBC Sport, després del partit en el qual el murcià li va prendre el torneig a Djokovic, Middleton va poder estar xerrant una estona amb Alcaraz, a qui va aprofitar també per preguntar coses que li poguessin ser de profit. Això sí, com que Middleton és molt astuta, li va preguntar per boca dels seus fills. "Els meus fills volen saber quin és el teu jugador preferit de la selecció espanyola de futbol", diu la cadena pública britànica que li va dir la princesa de Gal·les al tenista. Alcaraz li va contestar sense gaires preàmbuls que Álvaro Morata, però va afegir que "Lamine Yamal també juga sempre bé". Middleton, que va aprofitar l'acte per esbrinar coses per al partit entre la selecció anglesa i l'espanyola que es disputava aquell mateix dia, li va dir que estarien molt pendents d'aquests dos noms durant el matx.

Pobra Middleton, obligada a parlar de futbol a causa del seu càrrec. Jo hauria aprofitat per parlar amb Alcaraz i preguntar-li per receptes típiques de Múrcia o per platges amb poca gent, que allí encara en queda alguna. ¿S'imaginen que els de Gal·les acaben estiuejant a Múrcia després d'aquesta trobada i que es converteixen en ambaixadors de facto de la comunitat com van fer els Borbons amb Mallorca? Quin somni! No passarà mai perquè ells només hi van si hi ha algun castell de la seva propietat on allotjar-se… És la seva sort i la seva desgràcia.

I mentre que Middleton va optar per omplir el buit parlant de futbol, aquesta setmana ha estat a Barcelona un home molt més silenciós: Luis Miguel. El Sol de Mèxic va aconseguir omplir generosament dues nits seguides el Palau Sant Jordi amb una concatenació de medleys de tots els seus hits que va permetre quedar-se afònics de gust als seus apassionats fans, que aixecaven banderes de tots els països de Llatinoamèrica des de les grades i la platea. Luis Miguel, que va demostrar estar en plena forma física i també vocal, va fer un desplegament de mitjans impressionant per a l'ocasió, amb dron inclòs i tota mena de recursos més. L'únic que li va faltar va ser saludar tots els allí presents i dir-los un parell de frases de cortesia. Per si algú s'ho pensa: no és catalanofòbia perquè a Madrid ja va fer el mateix. Realment se l'ha criticat bastant per aquesta qüestió i és cert que una mica de conversa amb el públic fa més il·lusió que un milió d'euros de tecnologia al servei de l'espectacle. Tot i això, després d'haver vist el concert, jo l'hi perdono, perquè ho va fer tan bé que si va ser una mica sec, no passa res. Són pitjors els artistes que no paren de fer speeches per fer-se els simpàtics i intentar tapar un xou mediocre.

Silencis a banda, la visita a Barcelona de Luis Miguel i la seva companya, Paloma Cuevas, ha animat la setmana rosa barcelonina. La festa que van celebrar al xalet de Pedralbes que havia pertanyut al jugador del Barça Miralem Pjanic ha estat molt comentada perquè els mariachis que tenien a la porta per donar la benvinguda als invitats van irritar alguns veïns de l'upper, poc acostumats al sarau. Amb aquesta parella enamorada que viatja junta per la gira d'ell ens hem oblidat de la ruptura que els mitjans han anunciat aquests dies: la de Marc Bartra i Jessica Goicoechea. Aquests dos joves exitosos eren de les poques alegries que teníem als photocalls de la capital catalana. No passa res per la ruptura, són tan guapos els dos que d'aquí poc parlarem de les seves noves parelles. Els canvis sempre són útils, sigui per millorar o per entendre que bé que estaves…

stats