Parelles

Tot el que sabem de la nova parella de Brad Pitt, Inés de Ramón

Va estudiar administració d'empresa a la Universitat de Ginebra i des del 2020 és la vicepresidenta de la joieria Anita Ko

3 min
EuropaPress 6076564 07 july 2024 united kingdom silverstone brad pitt and his partner ines

BarcelonaNingú preveia que durant el Festival de Cinema de Venècia d'aquest cap de setmana Brad Pitt, gran protector de la seva intimitat i amb una guerra oberta contra la seva exdona Angelina Jolie, presentés en públic la seva nova parella, Inés de Ramón. Malgrat que la seva relació havia transcendit en les escasses vegades que els fotògrafs els van enganxar el 2022, fins ara cap de les dues parts s'havia pronunciat al respecte. Però el canvi de rumb en la visibilitat de la relació ha permès centrar l'atenció en De Ramón, una empresària nord-americana d'origen espanyol que ja havia sigut parella d'un altre actor conegut.

Després de les turbulències familiars i matrimonials dels darrers anys, Pitt segueix enfocat a construir una nova etapa vital. Sense anar més lluny, la mateixa setmana que quatre dels seus sis fills van renunciar a dur el cognom patern Pitt, l'actor va decidir passejar-se pel circuit britànic de Silverstone de la mà de De Ramón, en la que es va convertir en la primera aparició pública de la parella. Aquest cap de setmana el procediment ha estat similar. Tal com va planificar l'equip d'organització –que va fer mans i mànigues perquè l'exparella no coincidissin a la Mostra–, Angelina Jolie va presentar dijous la seva pel·lícula Maria, per la qual va rebre una gran ovació de més de 8 minuts. El reconeixement per la seva interpretació de la cantant d'òpera Maria Callas posa punt final a anys de males crítiques, tant per la seva feina d'actriu com de directora.

Inés de Ramón i Brad Pitt al Festival de Venècia.

Dos dies més tard de l'aparició de Jolie a Venècia, Pitt arribava a la ciutat italiana per presentar la pel·lícula Wolfs, en la qual comparteix protagonisme amb el seu gran amic George Clooney. L'atenció, però, no se la van endur els dos actors sinó Inés de Ramón, de 31 anys, que assistia per primera vegada a un acte públic de la mà de Brad Pitt, amb qui es porta 29 anys. Amb un vestit blanc cenyit al cos i amb un escot asimètric, De Ramón va ser rebuda amb tota mena d'adjectius afavoridors per l'opinió mediàtica, que segueix adorant Pitt malgrat les acusacions d'agressions físiques a la seva exdona i els seus fills.

Qui és Inés de Ramón?

Inés de Ramón va néixer el 19 de desembre del 1992 a Nova Jersey. Tal com assenyalen el seu nom i els cognoms, l'origen de la seva família és espanyol, concretament de Madrid, motiu pel qual parla castellà, a més d'anglès, francès i alemany, ja que va cursar el grau superior en administració d'empresa a la Universitat de Ginebra. Després de treballar un temps a la casa de subhastes de Christie's, va deixar la feina per treballar a l'empresa de joieria de luxe Grisogono a Nova York i va començar a estudiar simultàniament a l'Institut Americà de Gemmologia.

Després d'un any de relació, el 2019 va casar-se amb l'actor Paul Wesley, protagonista de la sèrie Diaris de vampirs, amb qui durant el temps de relació van mantenir un perfil baix. Tan sols un any després del casament va començar a exercir el càrrec de vicepresidenta de la marca de joieria Anita Ko, una firma que llueixen famoses com Hailey Bieber, Jennifer Lawrence i Ana de Armas. Mentre la seva carrera professional agafava embranzida, la personal va fer aigües: el 2022 va divorciar-se de Wesley. El mateix any, però, se la va començar a relacionar amb Brad Pitt.

Concretament, va ser a la festa posterior als Oscars del 2022, celebrada al mes de març, quan se'ls va veure junts per primera vegada. Aquell mateix any també van ser fotografiats plegats en un concert dels U2 a Los Angeles al mes de novembre. Els últims mesos se sap que han viatjat junts a diferents llocs del món, com ara al Cabo San Lucas, Mèxic i també al castell de Miraval de la Provença, que Pitt compartia amb Angelina Jolie i la propietat del qual disputen legalment.

stats