Obertura

El nou negoci d'Anna Lewandowska al centre de Barcelona

Edan Studios és el nou projecte de l'esportista i dona de Robert Lewandowski situat al carrer Balmes

2 min
Anna Lewandowska a l'estrena de "Poor Things"

BarcelonaCom la gran majoria de turistes i expats que venen a Barcelona a passar-hi unes vacances impregnades de mediterranietat, Anna Lewandowska també ha acabat enamorada del seu clima: "És espectacular, m'encanta el sol", va dir dijous passat a la Cadena SER. Però més enllà dels motius climatològics, la polonesa s'ha trobat tan a gust a la ciutat del Futbol Club Barcelona, on juga el seu marit, Robert Lewandowski, que ha decidit arrelar-hi també el seu propi projecte empresarial.

En l'entrevista feta al programa Què t’hi jugues? de la setmana passada, Lewandowska va fondre's en elogis amb la capital catalana, assegurant que la ciutat li ha "canviat la vida a millor". Mentre que les darreres mudances havien estat motivades per seguir la carrera professional del seu marit i pare de les seves dues filles, la Klara i la Laura, als diferents clubs de futbol on fitxava, aquest darrer canvi sembla haver-la convençut profundament. L'empresària, de 36 anys, assegura que a Barcelona és molt "més alegre, més oberta i somrient".

Aquest entusiasme li ha fet tirar endavant el seu propi projecte empresarial. Com a guanyadora de 38 medalles de campionats polonesos, europeus i internacionals de karate, a més de graduar-se a la Universitat d'Educació Física de Varsòvia, Lewandowska té clar que el seu àmbit professional és l'esport. En aquest sentit, des del juny la dona del davanter blaugrana ha deixat caure diferents pistes que deixaven entreveure el llançament d'un nou projecte personal que ara ja s'ha confirmat: l'obertura d'un nou gimnàs al centre de Barcelona.

Des del seu perfil a Instagram –on té una comunitat de 5,6 milions de seguidors– ja ha començat a publicitar aquest nou espai, que es dirà Edan Studios. A part del nom, el gimnàs ja ha pres forma presencial al carrer Balmes, número 28, a tocar amb Gran Via, on fins fa pocs mesos hi havia un gimnàs de la companyia Holmes Places, empresa amb la qual s'ha alineat en aquest nou projecte. Tal com es pot veure en el seu horari ja publicat al perfil d'Instagram del gimnàs, en el seu centre d'esports situat al bell mig de l'Eixample s'hi podran fer diferents activitats, des de classes de ball, passant per classes dirigides de bootcamp, fins a exercicis de pilates amb reformer.

Aquest nou projecte suposa la materialització del que des de fa anys Lewandowska projecta des del seu perfil d'Instagram: un estil de vida centrat en entrenaments esportius d'alt rendiment i el control estricte dels àpats. Precisament sobre la gastronomia catalana ja en va parlar fa un any a La Vanguardia: "Hi ha moltes opcions per menjar bé, molts restaurants de menjar saludable. [...] Vivint a prop del mar, és un luxe poder menjar peix fresc i marisc", va assegurar.

stats