Gent 26/07/2021

Neymar tuneja el seu helicòpter amb estètica de 'Batman'

El jugador ha pintat les seves inicials al vehicle, que costa 13 milions d'euros

ARA
2 min
L'helicòpter de Neymar inspirat en Batman

BarcelonaNeymar és un dels jugadors de futbol més ben pagats, i aquesta setmana ha ensenyat a què ha destinat part dels seus diners. L'esportista ha penjat una imatge a Instagram on se'l veu al jardí de la seva mansió, a la costa de Rio, amb l'helicòpter de 13 milions d'euros que va comprar el maig passat aparcat al fons. Neymar ha decidit transformar el vehicle perquè s'inspiri en l'estètica de Batman. L'helicòpter és un model BK-117 D2 Airbus i té capacitat per a 10 passatgers (sense comptar amb el pilot i el copilot). Està tot pintat de negre, però el jugador del París-Saint Germain ha estampat les seves inicials (NJR) de color blanc a la cua, a la part inferior de l'hèlix. A més, Neymar ha canviat les butaques del vehicle per uns seients de cuir amb el símbol de Batman gravat.

De fet, el jugador és un gran seguidor de les històries del superheroi. Fins i tot es va fer tatuar a la part dreta de l'esquena la imatge de Batman. A l'omòplat esquerre hi té dibuixat Spiderman. Coneixent els seus gustos, el futbolista argentí Mauro Icardi va regalar a Neymar un ninot de Batman de grans dimensions que té guardat a casa. També utilitza una corretja de rellotge amb un disseny del superheroi i, segons ha explicat en diverses ocasions, és un aficionat als videojocs protagonitzats per l'home ratpenat.

Però aquesta no ha sigut l'única despesa de Neymar les últimes setmanes, mentre gaudeix de les seves vacances al Brasil, abans de tornar a París per entrenar-se. L'esportista també ha adquirit dos àtics de 440 metres quadrats al municipi brasiler d'Itapema, situat a la costa de Santa Catarina. Cadascun dels habitatges està valorat en un milió de dòlars. En paral·lel, Neymar ha tancat els litigis laborals i civils que tenia amb el Barça. El club ha explicat en un comunicat que han arribat a un acord extrajudicial per posar fi, "de manera amistosa", a les tres reclamacions laborals i al procediment civil que havien obert a l'exjugador.

stats