Jocs Olímpics

Travis Scott, detingut a París per agredir un agent de seguretat de l'hotel on s'allotjava

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres després que el raper sortís de festa per celebrar la victòria estatunidenca al bàsquet masculí dels Jocs Olímpics

2 min
Travis Scott durant un concert a Londres

BarcelonaTravis Scott ha conegut la ciutat de París també des d'un calabós. Després de gaudir del partit de bàsquet que enfrontava l'equip dels Estats Units i el de Sèrbia i sortir de festa per celebrar la victòria estatunidenca, va tenir una discussió a diferents bandes a la recepció de l'hotel on s'allotjava. Els incidents van acabar amb l'agressió de Scott a un agent de seguretat i la consegüent detenció, que va ser gravada i difosa a les xarxes socials.

Aquesta no és la primera vegada que un dels rapers més cotitzats del món acaba la nit detingut. Com fa dos mesos, quan va ser arrestat a Miami per beure i cridar a la via pública, qui va ser la parella de Kylie Jenner s'ha tornat a passar de frenada. Tal com encara es pot veure als stories publicats al seu perfil d'Instagram, Scott va sortir de festa en una sala de París després de gaudir de la victòria del dream team davant dels serbis. De tornada al famós Hotel George V, a les cinc de la matinada, va acabar protagonitzant per motius que es desconeixen el que el diari francès Le Parisien ha qualificat d'"actes de violència contra una recepcionista".

Els mateixos treballadors de l'hotel van ser els encarregats de trucar a la policia per mirar de rebaixar la tensió generada a la recepció. Quan van arribar els agents, van trobar-se l'artista encarant-se amb un guardaespatlles, una situació que un agent de seguretat de l'hotel va intentar evitar i va acabar sent agredit per Scott. Instants després el músic va ser arrestat per la policia. Tal com es pot veure en els diferents vídeos difosos a xarxes socials, l'intèrpret de Trance està emmanillat i visiblement afectat per la ingesta d'alcohol.

Malgrat que l'embriaguesa de Scott va obligar a ajornar l'interrogatori policial, a hores d'ara els fiscals francesos han obert una investigació criminal per "violència no especificada" de l'estrella musical cap a l'agent de seguretat.

stats