Música

Liam Payne, exmembre de One Direction, mor en precipitar-se d'un edifici

Es desconeixen els motius pel qual ha caigut de la tercera planta de l'hotel on s'allotjava

El cantant Liam Payne
2 min

BarcelonaL'exmembre de One Direction Liam Payne ha mort aquest dimecres després de caure del tercer pis d'un hotel de Buenos Aires, a l'Argentina. Malgrat que es desconeixen les causes que han portat al cantant britànic a precipitar-se de l'hotel Casa Sur, ha transcendit que la policia va dirigir-se a l'hotel després que una persona informés a les 17:04 (20:04 en hora catalana) de l'existència "d'un home agressiu que podria estar sota els afectes de les drogues o l'alcohol", tal com ha avançat el diari El País.

Pocs minuts més tard ha arribat la policia, els quals s'han dirigit a la part posterior de l'hotel després que un treballador els advertís que feia pocs instants havia sentit un "fort soroll" al darrere de l'edifici. Després d'inspeccionar la zona anterior han trobat el cos del músic, de 31 anys, amb "lesions gravíssimes incompatibles amb la vida a causa de la seva caiguda". Així doncs, els professionals han hagut "de constatar la seva mort sense possibilitat de reanimació", tal com ha assegurat el membre del Sistema d'Atenció Mèdica d'Emergències a Alberto Crescenti a la televisió.

Liam Payne es trobava amb la seva parella Kate Cassidy a l'Argentina després que el 2 d'octubre el músic assistís a un concert del seu excompany de la banda Niall Horan a Buenos Aires, tal com ha informat la revista Billboard. Entre el 2010 i el 2016 One Direction va ser un dels grups musicals amb més èxit arreu del món gràcies al fenomen fan que van causar els integrants del grup de pop Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik i Louis Tomlinson. Algunes de les seves cançons més conegudes són What makes you beautiful o Story of my life. El 2016 la banda es va separar i els cinc integrants que van conèixer-se pel concurs de X Factor van continuar la seva carrera en solitari.

Estem treballant per ampliar la informació

stats