A la carretera

Detenen Justin Timberlake per conduir borratxo a Nova York

La notícia l'ha filtrat un funcionari de policia a l'agència nord-americana AP

1 min
Justin Timberlake actuarà al descans de la Super Bowl

BarcelonaEl cantant nord-americà Justin Timberlake, de 43 anys, ha estat detingut per conduir ebri a la població de Sag Harbor, als Hamptons, una zona d'estiueig habitual entre les celebritats. Es preveu que ben aviat serà acusat formalment a la comissaria de la mateixa població, a l'Estat de Nova York.

El que molts anomenaven "el príncep del pop" va sortir a sopar amb uns amics a un restaurant de Long Island dilluns a la nit. Tot indica que durant l'àpat va beure més del compte i poca estona després va ser detingut per conduir "intoxicat", tal com ha filtrat anònimament un funcionari de policia a l'agència nord-americana Associated Press. Els representants del cantant de Mirrors no han volgut fer cap declaració al respecte.

La notícia arriba pocs dies abans que l'exintegrant de la boyband NSYNC hagi començat el tour The Forget Tomorrow World, que el portarà de gira pels Estats Units i Europa per promocionar el seu sisè àlbum Everything I thought it was. Aquesta setmana té els dos primers concerts a Chicago i el 27 de juliol està previst que ofereixi el seu primer concert europeu, que tindrà lloc a Polònia.

Tot just fa un any que Timberlake va anunciar al programa d'Oprah Master Class que fa temps va tenir problemes vinculats amb l'alcohol. Per al cantant, l'estat d'embriaguesa l'allunyava de la pressió i el ritme accelerat dels primers anys de la seva carrera, quan mantenia una relació amb Britney Spears.

Estem treballant per ampliar aquesta informació.

stats