Fins aviat

Adele anuncia una aturada "increïblement llarga" de la seva carrera musical

La cantant ho ha fet públic a l'últim concert de Múnic celebrat aquest dissabte

2 min
Adele actua a The Pyramid Stage del Festival de Glastonbury, el 2016

BarcelonaDivuit anys després de pujar per primer cop als escenaris d'arreu del món, Adele ha decidit fer una pausa, i no serà precisament curta. Així ho ha anunciat aquest dissabte a l'últim dels deu concerts que ha fet a Múnic, tot just un mes abans de tornar a Las Vegas, on fa gairebé dos anys que hi fa concerts de forma continuada. Malgrat que l'anunci ha sorprès els seus fans, al juliol ja va apuntar a la revista ZDF la seva voluntat de fer un descans aviat.

"No soc la persona que està més còmoda fent actuacions, però sé que soc increïblement bona actuant. He gaudit moltíssim d'aquests tres anys que he actuat, ha estat l'etapa més llarga fent concerts de tota la meva carrera i, probablement, serà la més llarga de tota la meva vida", va començar dient la cantant britànica davant de les 80.000 persones que van reunir-se a l'estadi Messe München, aquest dissabte. "Però després d'això, no em tornareu a veure per un període de temps increïblement llarg", va assegurar. L'afirmació de la britànica va ser rebuda amb un sentit "no" per part del públic que va ressonar a tot l'estadi.

Amb els ulls plorosos i amb la veu lleugerament trencada, Adele va continuar expressant el seu agraïment pel suport dels seus fans durant tot el temps que ha actuat sense descans. "Us portaré al meu cor i fantasiejaré amb els records dels concerts quan no hi pugui tornar", va concloure després de confirmar el que ja havia apuntat al juliol. "No tinc cap pla per fer més música. Vull un descans llarg després de tot això, i crec que vull fer altres coses creatives, encara que sigui durant un temps".

Després de l'anunci d'una imminent i llarga pausa musical, la cantant de Rolling in the deep va concretar els motius que l'havien dut a prendre aquesta decisió: "M'he passat els últims set anys construint una nova vida i ara vull viure-la". Aquesta decisió de canvi de rumb vital també coincideix amb l'anunci que va llançar en el primer concert de Múnic sobre el seu compromís amb el seu nòvio, Rich Paul, un agent esportiu de 42 anys. Per tant, tot fa pensar que la parella, que va començar la seva relació el 2021, formalitzarà la seva unió durant la pausa laboral de la cantant.

Així doncs, els últims concerts d'Adele abans de la seva anunciada retirada seran les 10 actuacions previstes entre el 25 d'octubre i el 23 de novembre a la ciutat de Las Vegas.

stats