Gent 22/09/2021

Mor als 57 anys l'actor Willie Garson, conegut pel seu paper de Stanford Blatch a 'Sexe a Nova York'

Es desconeixen les causes de la mort de l'actor, que apareixia en la preqüel·la de la ficció que actualment s'està rodant, 'And just like that'

2 min
L'actor Willie Garson amb tres de les protagonistes de 'Sex and the city'

BarcelonaL'actor Willie Garson, conegut pel seu paper de Stanford Blatch a la sèrie Sex and the city, ha mort aquesta matinada als 57 anys. El seu fill, Nathen Garson, va confirmar la mort en el seu perfil d'Instagram: "T'estimo molt, pare. Descansa en pau. Estic orgullós que hagis compartit totes les teves aventures amb mi i de tot el que has aconseguit [...]. Sempre has sigut la persona més forta, divertida i intel·ligent que he conegut", va dir. La plataforma HBO també va dedicar unes paraules a l'actor, que poc abans de morir va estar treballant en el rodatge de la sèrie And just like that, que servirà de preqüela de la popular ficció i que comptarà amb totes les protagonistes originals menys amb Kim Cattrall.

Entre el 1998 i el 2004, Garson va formar part del repartiment de la popular sèrie durant les seves sis temporades, al costat de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis i Cattrall. El seu personatge, un amic íntim de Carrie, es va convertir en un dels preferits del públic i va anar prenent importància al llarg de la sèrie fins a protagonitzar la seva pròpia línia argumental a través d'un idil·li amb el ballarí de Broadway Marcus Adente. "Willie Garson era en vida, com a la pantalla, un amic devot i una llum brillant per a tothom [...]. Va crear un dels personatges més estimats de la HBO i va ser membre de la nostra família durant gairebé vint anys. Ens entristeix profundament assabentar-nos de la seva mort", ha indicat el canal HBO en un comunicat.

El productor de Sexe a Nova York, Michael Patrick King, ha afegit: "El seu esperit i dedicació al seu ofici van estar presents cada dia en el rodatge d'And just like that. Ell hi va ser, donant-nos-ho tot fins i tot quan estava malalt". Es desconeix la causa exacta de la seva mort, tot i que Garson va rebre tractament de càncer en els últims anys. Garson també va treballar a White collar, NYPD blue, i Hawaii 5.0. Cynthia Nixon ha sigut una de les primeres del repartiment a acomiadar-se'n a través de les xarxes.

stats