Casa Reial

L'accident protagonitzat per Victòria Frederica i Froilà al novembre que no s'ha conegut fins ara

Segons 'El Confidencial', la neta del rei emèrit es va estavellar contra diversos cotxes al barri de Salamanca a altes hores de la nit

2 min
Victòria Frederica, operada d’urgència per una peritonitis

BarcelonaFroilà i Victòria Frederica s'han convertit en un dels pitjors malsons de la família reial espanyola, ja que no hi ha dia en què no siguin notícia per conductes que resulten molt poc exemplars. A la notícia de dimarts que el situava a ell com a testimoni d'una baralla amb armes blanques a la porta d'una discoteca madrilenya de la qual un dels seus amics va sortir ferit, se suma l'accident que hauria protagonitzat al costat de la seva germana. Un xoc múltiple causat per ells dos que les forces de l'ordre públic haurien encobert per evitar una nova polèmica relacionada amb els nets del rei emèrit i nebots de Felip VI.

Segons El Confidencial, els fets haurien tingut lloc a l'exclusiu barri de Salamanca, on ella s'hauria estavellat contra diversos cotxes per motius que resulten "confusos". L'Audi amb què circulaven els dos fills de la infanta Elena i de Jaime de Marichalar hauria col·lidit amb altres cotxes que estaven aparcats al carrer. Victòria Frederica, que anava al volant, portava el seu germà al seient del copilot.

A hores d'ara, a pesar de la facilitat per comunicar-se que té a través del seu popular compte d'Instagram, la filla petita de l'extint matrimoni Marichalar-Borbó no ha donat cap explicació al respecte. A l'espera que confirmi o desmenteixi els fets, el mencionat mitjà no ha apuntat a cap motiu en concret sobre per què va tenir lloc l'accident, que es va produir a altes hores de la nit.

El Confidencial assegura, però, que el personal de seguretat de la Zarzuela –policies en exercici destinats a la seguretat de la família reial– haurien acudit fins al lloc dels fets al cap de pocs minuts d'haver-ne rebut avís. De fet, això és completament versemblant, ja que els dos nebots del rei Felip VI tenen a la seva disposició membres dels cossos i forces de seguretat de l'estat –igual que la seva mare i altres parents del monarca actual– que els acompanyen al llarg del dia i, en algunes ocasions, també de la nit. Fins al lloc dels fets també van acudir policies de servei, que haurien identificat els joves, de 22 i 24 anys, respectivament. De fet, les fonts que cita El Confidencial són policials i assenyalen que aquests agents van arribar al lloc de l'incident abans que els membres de la seguretat de Zarzuela.

A pesar de l'evident impacte mediàtic del cas, aquest fet –que va tenir lloc al novembre– hauria aconseguit mantenir-se en secret fins ara. Aquest no és el primer problema viari en què Victòria Frederica es veu immersa, ja que altres vegades se l'ha vist conduint un patinet elèctric incomplint diverses normes de trànsit.

stats