Gent 01/06/2021

Messi compra un hotel a Andorra

MIM Hotels segueix la seva expansió i obté el seu cinquè hotel, el Casa Canut d'Escaldes-Engordany

1 min
Messi, pensatiu, al darrer partit del curs al Camp Nou.

BarcelonaMIM Hotels, la cadena hotelera propietat del futbolista Leo Messi, ha confirmat avui que ha adquirit un nou hotel, el cinquè de la seva cartera. L'establiment, situat a la cèntrica avinguda Carlemany d'Escaldes-Engordany d'Andorra, es diu actualment Hotel Casa Canut i, com la resta, serà gestionat per Majestic Hotel Group. "MIM Hotels emprendrà properament una reforma completa de l'establiment per adaptar l'hotel als estàndards de qualitat del grup i per poder obrir-lo amb el nom de MIM Andorra un cop finalitzada l'obra", expliquen des del grup Majestic, conegut per la seva trajectòria associada al luxe a la ciutat de Barcelona.

Amb aquesta adquisició, la cadena hotelera "orientada a un públic vacacional d'un segment premium" expandeix el seu focus cap a un client amant de la muntanya, els esports d'hivern i la gastronomia, que valora "la qualitat de les instal·lacions i l'excel·lència del servei", recorden des del grup Majestic, que posa en valor "l'important compromís amb el medi ambient" que els establiments de la companyia de Leo Messi han assumit, com provaria l'obtenció del segell LEED, distintiu que concedeix el US Green Building Council i que regula la condició d'edifici sostenible.

El futur MIM Andorra no és el primer que Messi compra a la muntanya per al turisme d'hivern. De fet, farà just un any que es va saber que havia comprat l'Hotel Himalaia de Baqueira. A banda d'aquest, el davanter blaugrana disposa de tres hotels més en ubicacions estratègiques per al sector turístic català i espanyol: Sitges, Eivissa i Mallorca.

stats