Judici

Un lot de bales amagades: el motiu pel qual Alec Baldwin podria denunciar un xèrif i una fiscal

L'advocat de l'actor ha demanat a Adán Mendoza i Kari Morrissey que guardin tota la informació sobre el cas de la mort de la directora de fotografia de 'Rust'

2 min
La família de Halyna Hutchins demanda Alec Baldwin

BarcelonaLes llàgrimes d'alleugeriment d'Alec Baldwin quan va quedar lliure de càrrecs per la mort de Halyna Hutchins durant el rodatge de Rust semblaven pronosticar el punt final del cas. Però segons TMZ, l'actor acusa la fiscal i el xèrif de Santa Fe d'haver retingut unes proves transcendents perquè els seus advocats preparessin la defensa en igualtat de condicions.

El xèrif del comtat de Santa Fe, Adán Mendoza, i la fiscal especial de Nou Mèxic, Kari Morrissey, podrien acabar al mateix banc dels acusats en què van fer seure Alec Baldwin, però aquesta vegada amb ells com a inculpats. Segons els documents legals que ha obtingut el portal de notícies TMZ, l'advocat de l'actor, Alex Spiro, ha enviat un avís a Mendoza i Morrissey en què els insta a guardar tota la informació rellevant vinculada a la mort de Halyna Hutchins, cas que va quedar desestimat per un error de la Fiscalia, per amagar "proves crítiques per a l'acusat".

"Concretament, sol·licitem que es prenguin immediatament totes les mesures necessàries, inclosa la conservació de tots els dispositius, discs durs, correus electrònics, missatges de text i altres comunicacions electròniques, per preservar tots els documents, registres [...] que siguin reals o potencialment rellevants i que es relacionin d'alguna manera amb les investigacions o procediments realitzats per l'estat en relació amb la mort de Halyna Hutchins en el set de la pel·lícula Rust", diu la comunicació.

De fet, la jutgessa del cas, Marlowe Sommer, va assegurar que els fiscals van "amagar unilateralment" l'evidència del lot de bales, que era "important" i "favorable" a la defensa de Baldwin, motiu pel qual va declarar l'estat com a "altament culpable". A més, Sommer va desestimar el cas "amb prejudici", que significa que els fiscals no podran tornar a presentar càrrecs contra Baldwin.

Tal com ha fet constar Spiro a la comunicació, Mendoza i Morrissey poden tenir proves amb "potencial de litigis futurs basats en les seves accions amb relació al procés del senyor Baldwin".

stats