Música

L'enfrontament entre Mel B i Geri Halliwell dinamita el retorn de les Spice Girls

Uns retrets sobre l'edat han acabat frustrant les converses pel retorn del grup britànic

2 min
Les Spice Girls a la festa d'aniversari de Victoria

BarcelonaLes converses i reunions entre les cinc integrants de les Spice Girls s'han aturat. Els retrets creuats entre Geri Halliwell i Mel B han acabat amb el possible retorn de l'icònic grup per celebrar els 30 anys de la seva creació, tal com ha avançat el diari Daily Mail. L'enemistat –que fa temps va ser un afer passional– entre les dues cantants s'ha anat agreujant amb el temps, i ha arribat a la cúspide amb les declaracions públiques de Mel B assegurant que Geri menteix sobre la seva edat.

L'actuació de les Spice Girls per la festa d'aniversari dels 50 anys de Victoria Beckham havia de ser l'escalfament per al retorn oficial de l'icònic grup de música pop de finals dels 90. De fet, dies després de la festa, celebrada el 21 d'abril d'aquest any al luxós club Oswald's de Mayfair de Londres, les sospites d'un retorn ferm de les Spice Girls van començar a transcendir als mitjans britànics.

La idea original que es va filtrar consistia en una gira mundial amb una presència intermitent de la spice pija, que després de la dissolució del grup l'any 2000 va dedicar-se per complet al món de la moda. Però les tensions internes han frustrat la il·lusió de molts fans de tornar a sentir en directe cançons com Stop o Wannabe.

L'escalada del conflicte

Daily Mail ha qualificat la relació entre Mel B i Geri Halliwell com a "cada vegada més lletja". Ja a la festa d'aniversari, les dues integrants van mantenir una distància notable –tal com es pot veure a les fotografies fetes, on apareixen en extrems oposats–, a causa de les declaracions que Mel B va fer sobre l'edat de Geri Halliwell insinuant que realment era més gran del que deia. Aquest tipus de broma es va tornar a repetir la setmana passada, quan Halliwell va celebrar el seu aniversari i Mel B va felicitar-la pels seus "75 anys".

"Sempre han tingut una relació complicada, però últimament el conflicte ha seguit escalant i ningú ha estat capaç de suavitzar les coses entre elles, així que ara s'ha tornat a acabar tot", va dir una font pròxima al grup britànic a Daily Mail. A més, Halliwell té altres problemes interns: la doble acusació al seu marit Christian Horner per haver agredit sexualment la seva assistent. "La Geri ja en té prou gestionant el conflicte amb el seu marit [...], i ara ja ha perdut la paciència amb les ximpleries de la Mel", va comentar al diari sensacionalista.

stats